ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρόεδρος ΕΑΚ Λάρισας: “Είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε τον τελικό, δεν υπάρχει θέμα με τα μπλόκα”

Ο πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας, Γιώργος Κωσταρόπουλος, τόνισε για ακόμα μία φορά πως η Λάρισα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (19/2) και πως η πόλη θέλει το μεγάλο ματς.

Με δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5» ο Κωσταρόπουλος ανέφερε και πάλι πως η Λάρισα θέλει να διοργανώσει τον τελικό μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Άρη και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εμείς είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε τον αγώνα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις. Από πλευράς υποδομής είναι εντάξει το γήπεδο. Είναι θέμα της Ομοσπονδίας και της αστυνομίας και μέχρι στιγμής δεν έχω καμία ενημέρωση».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτό αφορά τη λειτουργία της αστυνομίας. Η εικόνα που έχω εγώ από τα μπλόκα είναι ότι υπάρχει διέλευση, δεν υπάρχουν προβλήματα όπως παλιά. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο στο οποίο έχουν διεξαχθεί και παλαιότερα αγώνες. Υπάρχουν και κάμερες ασφαλείας οι οποίες ελέγχθηκαν πριν δύο μέρες από την αστυνομία. Υπάρχουν και διαφορετικοί είσοδοι ώστε να μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο οι φίλαθλοι των δύο ομάδων χωρίς προβλήματα.  Το ζήτημα είναι με τα τουρνικέ. Εκεί υπήρχε μια πρόταση από τον Άρη ότι μπορούν διατεθούν από το Αλεξάνδρειο για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε τον αγώνα όσον αφορά τις εγκαταστάσεις. Από πλευράς υποδομής είναι εντάξει το γήπεδο. Είναι θέμα της Ομοσπονδίας και της αστυνομίας και μέχρι στιγμής δεν έχω καμία ενημέρωση. Η επικοινωνία που είχαμε με την αστυνομία ήταν να έρθουν να ελέγξουν όπως μας ζητήθηκε. Εμείς σαν πόλη και σα διοίκηση θέλουμε τον τελικό. Είναι στο κέντρο της πόλης φτάνουν εύκολα και είναι προσβάσιμο και για τις δύο ομάδες».

Για το εάν υπάρχει deadline: «Εμείς για να κάνουμε τον τελικό έλεγχο και να λυθούν κάποια επιμέρους προβλήματα, θέλουμε να ξέρουμε 10 μέρες πριν ότι θα διεξαχθεί εδώ ο τελικός».

Τέλος, τόνισε ότι: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να γίνονται όλοι οι τελικοί στην Αθήνα. Είμαι της άποψής ότι από τη στιγμή που υπάρχουν γήπεδα και στην επαρχία αυτό αναβαθμίζει όλα τα τμήματα, δίνει ώθηση στην επαρχία. Οι τελικοί πρέπει να φύγουν από την πρωτεύουσα και να δώσουν και στην επαρχία και μια ώθηση».

To Top