ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρώτη επιλογή ο Τζαμόν Γκόρντον για την περιφέρεια του Άρη

Ο Λούκας Γκόρντον είναι ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει την θέση του περιφερειακού δημιουργού που αναζητάει ο Άρης, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του.

Ο 33χρονος γκαρντ (1,91μ.), μπορεί να καλύψει με άνεση και τις δύο θέσεις της περιφέρειας, είναι παίκτης επιπέδου, έχει αγωνιστεί όλα τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρωλίγκα, αλλά φέτος έμεινε εκτός επειδή έκανε επέμβαση στο χέρι και στη συνέχεια δεν βρήκε ομάδα. Έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από την περσινή χρονιά.

Υπάρχουν ήδη επαφές με τον Γκόρντον, που πέρσι σε 24 αγώνες στην Ευρωλίγκα με την Νταρουσάφακα είχε 8,2 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1,6 κλεψίματα, σουτάροντας με 39,5% από το τρίποντο. Συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Πρίφτης: Εμπειρία, προσωπικότητα, καλή πάσα, καλό σουτ.

Σήμερα θα γίνει η πιο σοβαρή επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και μέσα στο επόμενο 48ωρο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Γκόρντον έχει αγωνιστεί κατά σειρά στην Ευρώπη στην Αντάλια, την Κολωνία, το Σπλιτ, το Μαρούσι, τον Ολυμπιακό, την Γαλατασαράι, την Εφές Αναντολού και την Νταρουσάφακα.

 

To Top