ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ρέπεσα: “Ο Άρης είναι εξαιρετική ομάδα, δυνατός στην έδρα του και έτσι τον περιμένουμε αύριο”

Ο Γιάσμιν Ρέπεσα χαρακτήρισε εξαιρετική ομάδα τον Άρη και τόνισε ότι τον περιμένει πολύ δυνατό και αύριο στο Παλέ, όπως σε όλη τη χρονιά.

Ο τεχνικός της Αρμάνι υπογράμμισε αρχικά πως “για μας δεν είναι τόσο σημαντικό δυστυχώς, όσο θα έχει για τον Άρη, αν κερδίσει η Νεπτούνας. Δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι για μας, αλλά αν θέλεις να έχεις το απόλυτο πλεονέκτημα ως το τέλος πρέπει να κερδίζεις κάθε παιχνίδι…”.

Για το τι περιμένει να αντιμετωπίσει αύριο τόνισε ότι “τους εκπλήξαμε στο πρώτο παιχνίδι, γιατί βγάλαμε επιθετικότητα. Δεν υποτιμήσαμε τον Άρη. Είναι εξαιρετική ομάδα, κάνει πολύ καλή χρονιά ειδικά στην έδρα του και έτσι τον περιμένουμε αύριο”.

Για τις προσθήκες των Καλνιέτις και Σάντερς και την απουσία του Τζεντίλε τόνισε πως “περάσαμε μια περίοδο με πολύ μικρό ροτέισον, με 7-8 παίκτες και ρισκάραμε. Τώρα έχουμε περισσότερους παίκτες, αλλά είναι δύσκολο να βάλεις δύο παίκτες μέσα στην ομάδα, πρέπει να έχεις υπομονή, είναι περίοδος προσαρμογής. Μας λείπει ο Τζεντίλε, είναι ο ηγέτης μας μας. Είχε πολλά προβλήματα αλλά ελπίζω να είναι έτοιμος από εδώ και πέρα”.

To Top