ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σίμτσακ: “Δουλεύουμε και κάποια στιγμή θα βγάζει η ομάδα την εικόνα που πρέπει”

Ο Βασίλης Σίμτσακ εκπροσώπησε τους παίκτες στην συνέντευξη Τύπου και εξήγησε πως οι απουσίες συσπείρωσαν την ομάδα, αλλά επίσης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα βγει κάποια στιγμή και στα παιχνίδια.

Ο έμπειρος σέντερ τόνισε: “Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι από ψυχολογικής πλευράς και αυτό φάνηκε στα δύο πρώτα λεπτά που δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Με σκληρή άμυνα όμως καταφέραμε να βάλουμε εύκολα καλάθια, πήραμε όλοι οι παίκτες αυτοπεποίθηση, πήγε στα ύψη, και πήραμε μια μεγάλη διαφορά. Το αφήνουμε πίσω, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε την άμυνα και τις πολλές συνεργασίες και την κίνηση στην επίθεση. Πρέπει να προχωρήσουμε”.

Ρωτήθηκε αν το μικρότερο ροτέισον λόγω απουσιών ήταν μια αιτία για την καλύτερη εικόνα του Άρη και απάντησε: “Οι απουσίες συσπειρώνουν τις ομάδες, ξέραμε ότι μας λείπουν παίκτες που προορίζονταν για την βασική πεντάδα. Σήμερα καταφέραμε και πασάραμε πολύ καλά, μεταφέραμε σωστά τη μπάλα, βγάλαμε ελεύθερα σουτ, ελεύθερα λέι απ, μπήκαν όλοι στο παιχνίδι και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Ρωτήθηκε γιατί μέχρι σήμερα αυτό δεν είχε συμβεί και απάντησε: “Μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν είχαμε καλή κυκλοφορία. Προσπαθούμε να μάθουμε έναν άλλο τρόπο παιχνιδιού, δεν είναι τόσο εύκολο. Η μετάβαση είναι δύσκολη, ενώ όταν δεν εμπλέκονται όλοι οι παίκτες στο παιχνίδι, δύσκολα αποκτούν και αυτοπεποίθηση. Δουλεύουμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και κάποια στιγμή θα βγάζει η ομάδα αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο”.

To Top