ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σανικίτζε: “Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτού του κλαμπ με την τόσο μεγάλη ιστορία και παράδοση!” (video)

Ο Βίκτορ Σανικίτζε έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Άρη, αμέσως μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας, μιλώντας με πολύ θέρμη για την απόφασή του να επιλέξει τον Αυτοκράτορα!

Υπογράμμισε αρχικά πως “είναι τιμή να είμαι μέλος αυτού του κλαμπ που έχει τόσο μεγάλη ιστορία και παράδοση στο μπάσκετ. Δυστυχώς έχασα το σημερινό παιχνίδι γιατί έχω έναν τραυματισμό, ευτυχώς δεν είναι σοβαρός και θα προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Ο Άρης άξιζε τη νίκη αλλά ένα λάθος στο τέλος μας την στέρησε. Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον Θεό που είμαι εδώ και ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά”.

Ρωτήθηκε τι του είπε ο Ηλίας Ζούρος για τον Άρη και απάντησε: “Μου είπε πόσο αγαπούν οι φίλαθλοι το μπάσκετ εδώ. Ξέρω ότι ήταν συνεργάτες με τον κόουτς στην Εθνική ομάδα. Νομίζω ότι αυτά που μου είπε για τον Άρη και το ελληνικό μπάσκετ θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ ακόμα καλύτερα”.

Για το ότι δένεται με τον κόσμο σε όσες ομάδες κι αν αγωνίζεται κι αν αισθάνεται ότι θα συμβεί και εδώ αυτό απάντησε: “Η συμπαράσταση του κόσμου είναι κλειδί για την επιτυχία. Γι’ αυτό παίζεις μπάσκετ, για να μπορείς να ικανοποιείς τον κόσμο. Αυτό το στοιχείο θα μας βοηθήσει πολύ να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Κάνοντας σκάουτινγκ στη νέα ομάδα του σχολίασε πως “είδα πολύ μεγάλη προσπάθεια, η άμυνά μας είναι σε υψηλό επίπεδο. Έβγαλα θετικά συμπεράσματα. Η Μπεσίκτας είναι φαβορί για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως οι ίδιοι λένε…”.

Για τις μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες που υπάρχουν φέτος είπε ότι “για μας το να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτές τις απαιτήσεις είναι μονόδρομος. Πιστεύω ότι η ομάα φτιάχτηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο, για να αντέξει και στην Ελλάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι βέβαιος ότι όταν έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι”.

To Top