ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σα να μην υπάρχει αύριο, όλα για το 2-0! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Η ώρα της πρόκρισης έφτασε! Ο Άρης οφείλει να μπει σήμερα (19:00) στο κλειστό της Πυλαίας σα να μην υπάρχει αύριο, σα να μην υπάρχει το 1-0, να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην β’ φάση των φετινών πλέι οφ είναι ουσιαστικά το πρώτο ματς μπολ για τον Άρη. Οι κίτρινοι έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το άγχος και την πίεση του αντιπάλου, που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Νίκη σημαίνει πρόκριση στην τελική τετράδα για τρίτη σερί χρονιά, δεδομένο που θα στοιχειοθετήσει επιτυχία ως προς την σταθερότητα στις υψηλές θέσεις, όμως προς το παρόν αυτό που ενδιαφέρει τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του είναι το “διπλό” σήμερα και τίποτα άλλο.

Ο Άρης οφείλει να αλλάξει αρκετές λεπτομέρειες στο παιχνίδι του, ώστε να γίνει πιο παραγωγικός. Οι αρχές του επ ουδενί δεν πρέπει να διαφοροποιηθούν. Η άμυνα του έδωσε την πρώτη νίκη, η άμυνα θα του δώσει και την δεύτερη και μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι κίτρινοι οφείλουν να διαφυλάξουν την ρακέτα τους, να μη δώσουν δεύτερες επιθέσεις στον ΠΑΟΚ, να του δυσκολέψουν την εκτέλεση, να τον οδηγήσουν σε λάθη, όπως έκαναν στον πρώτο αγώνα, παράλληλα όμως θα πρέπει να βρουν τρόπους να σκοράρουν.

Η νοοτροπία όλων πρέπει να είναι ότι σήμερα θα κριθούν τα πάντα. Κι ας υπάρχει άλλη μια ευκαιρία. Ο Άρης έχει σήμερα το πρώτο ματς μπολ και μπορεί να εκμεταλλευτεί. Στο χέρι των παικτών του είναι να κάνει το 2-0 και να τελειώσει τη σειρά…

To Top