ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε προπονητικές εργατοώρες περιορίζεται η προετοιμασία για τα πλέι οφ

Σε προπονητικές εργατοώρες περιορίζεται προς το παρόν η προετοιμασία του Άρη ενόψει των πλέι οφ, δεδομένο που προβληματίζει τον Δημήτρη Πρίφτη, διότι η ομάδα του θα μπει στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς χωρίς να έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Τουλάχιστον, υπάρχει ένα θετικό από αυτή τη διαδικασία, ότι οι τραυματίες μπορούν πιο άνετα – από θέμα πίεσης χρόνου – να αποθεραπευθούν και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στον πρώτο αγώνα της σειράς με τον ΠΑΟΚ ή το Λαύριο, στις 29 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο.

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος προπονείται πλέον κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που είχε μείνει εκτός προχθές λόγω ενός χτυπήματος στο κεφάλι στην διάρκεια μιας προπόνησης.

Εκτός ομαδικού προγράμματος έμεινε χθες ο Βασίλης Σίμτσακ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί.

Οι κίτρινοι είναι πιθανό να μάθουν σήμερα τον αντίπαλό τους στην β’ φάση των πλέι οφ, αν ο ΠΑΟΚ πάρει το διπλό στο Λαύριο, οπότε και θα μπουν σε άλλη διαδικασία προπόνησης, γνωρίζοντας ποιον θα αντιμετωπίσουν.

To Top