ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σκάνδαλο και αηδία: “Μαγειρεύουν” Ηράκλειο για τον τελικό!

Σκάνδαλο και αηδία: Ετοιμάζουν στην ΕΟΚ και στον… προστατευόμενο τους Παναθηναϊκό, το Ηράκλειο για έδρα του τελικού κυπέλλου!

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Αθήνα, τα «Δύο Αοράκια», στο Ηράκλειο, είναι το γήπεδο που αποτελεί φαβορί για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου (19/2) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Κάποιες πηγές από το περιβάλλον της ΕΟΚ αναφέρουν ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχουμε επανάληψη του σκηνικού του 2014 (ένα κραυγαλέο φιάσκο) στον φετινό τελικό Κυπέλλου. Παναθηναϊκός-Άρης ήταν και τότε το ζευγάρι, στον τελικό του Ηρακλείου, με όσα γνωστά έγιναν που ντροπιάζουν το ελληνικό μπάσκετ. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να διεξαχθεί και ο φετινός τελικός στα «Δύο Αοράκια», αλλά θα πρόκειται για καταπάτηση της ισονομίας και καθαρή αλλοίωση ενός τελικού, τη στιγμή που η Βόρεια Ελλάδα περιμένει με τη σειρά της να φιλοξενήσει μια μεγάλη διοργάνωση.

Η ΕΟΚ πρόκειται να «κλείσει» σύντομα το συγκεκριμένο θέμα, αν και το φαβορί έχει ήδη ξεκαθαρίσει στο μυαλό των ανθρώπων της ομοσπονδίας και το… μαγείρεμα βρίσκεται στο φόρτε του.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 19/2 και επομένως δεν υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι τη λήψη οριστικής απόφασης.

To Top