ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στην άκρη όλα τα προβλήματα, προέχει η νίκη στο αυριανό ευρωπαϊκό παιχνίδι

Οι τριγμοί από την τραγική εμφάνιση και ήττα το περασμένο Σάββατο συνεχίζονται, εξελίξεις σε μεταγραφικό επίπεδο υπάρχουν, προστέθηκε και ο τραυματισμός του Βασίλη Καββαδά, όμως υπάρχει και αγωνιστική δράση και ο Άρης οφείλει να κάνει το αυτονόητο, να κερδίσει αύριο, αφήνοντας στην άκρη όλα τα παραπάνω.

Οι Μπάκεν Μπέαρς από την Δανία υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ένας πολύ προσιτός και βατός αντίπαλος για τον Άρη στο Τσάμπιονς Λιγκ αύριο το βράδυ, αλλά με όλα όσα έχουν συμβεί από το Σάββατο και μετά γίνεται ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο πρωτίστως από ψυχολογικής άποψης.

Απουσιάζει ο καλύτερος παίκτης στα τελευταία παιχνίδια και η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση, παίκτες θα αγωνιστούν ενώ γνωρίζουν ότι είναι υπ’ ατμόν, υπάρχει το “πρέπει” για τη νίκη και η ομάδα προέρχεται από πολύ αρνητικό αποτέλεσμα και βρίσκεται πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό. Χρειάζεται πάση θυσία να “καθαρίσει” το μυαλό όλων, όσο αυτό είναι δυνατό, να μπουν στην άκρη τα πάντα και να έρθει η νίκη που θα βοηθήσει ως προς την επιστροφή στην ηρεμία.

To Top