ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο μικροσκόπιο του Γιαννάκη ο Κεν Μπράουν (video)

Ο Άρης θέλει άμεσα να συνεχίσει τις μεταγραφικές κινήσεις του μετά την απόκτηση Βασιλόπουλου, και ένας από τους βασικούς στόχους στην θέση “1” είναι ο Κεν Μπράουν.

Πρόκειται για τον πλέι μέικερ του Κόροιβου, ο οποίος αποχώρησε πέρσι στα μέσα της χρονιάς, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του με καλύτερο συμβόλαιο στην Αλ Ριγιάντι του Λιβάνου, κατακτώντας και το πρωτάθλημα.

Είναι 28 ετών, έχει ύψος 1,80μ. και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Από το ελληνικό πρωτάθλημα αποχώρησε όντας πρώτος σκόρερ με 16,3 πόντους και πρώτος πασέρ με 7,2 ασίστ στις πρώτες 12 αγωνιστικές, έχοντας 73,7% στις βολές, 41,9% στα δίποντα και 34,9% στα τρίποντα.

Στην Αλ Ριγιάντι αγωνίστηκε επίσης σε 12 αγώνες και είχε 11,7 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ μέσο όρο σε 28,5 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 81% στις βολές, 62,5% στα δίποντα και 28% στα τρίποντα.

Ο Μπράουν αυτή τη στιγμή ανήκει στην Ιταλική Ιέζι, ομάδα στην Α2 κατηγορία, αλλά εφόσον ο Άρης καταλήξει σε αυτόν, μπορεί να τον αποκτήσει.

Πριν την περσινή σεζόν, ο Αμερικανός είχε περάσει από μικρότερης δυναμικότητας πρωταθλήματα: Λετονία (Τζουρμάλα), Σουηδία (Νόρσεπινγκ), Ολλανδία (Γκρόνιγκεν) πριν υπογράψει για μισή σεζόν στη Λιέτουβος Ρίτας (2016).

To Top