Στο… τρέξιμο για να βρει πλέι μέικερ!

Εντείνονται όλες οι ενέργειες από όλους μέσα στην ομάδα του Άρη για την άμεση προσθήκη πλέι μέικερ. Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές για να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης από την αμερικανική ή κοινοτική αγορά.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά χρήματα διαθέσιμα και άρα περιορίζονται οι λύσεις μικρού ρίσκου. Ίσως ρόλο μπορεί να παίξει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η ΣΑΡΙΣΑ, η οποία είχε ανακοινώσει στην γενική συνέλευσή της πως αυτή θα κρίνει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βοηθήσει. Τότε είχε γίνει γνωστό ότι θα κάλυπτε τις πληρωμές του τεχνικού τιμ και ίσως ενός ή δύο παικτών. Πάντως είναι γεγονός ότι η ΣΑΡΙΣΑ έχει ήδη αρχίσει να αναφέρεται και για την ενδεχόμενη επιστροφή του Δημήτρη Τσαλδάρη στον Άρη.

Αυτό που προέχει πάντως την δεδομένη στιγμή είναι να αποκτηθεί πλέι μέικερ και ο Αλεξανδρής πολύ θα ήθελε να έχει τον παίκτη όταν η ομάδα θα γυρίσει από την Αγία Πετρούπολη, την Παρασκευή.

Σήμερα το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, στο οποίο είναι πιθανό να βρεθούν μέλη της ΣΑΡΙΣΑ, για να συζητηθεί αν – και ποια θα είναι αυτή – θα δοθεί βοήθεια τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

To Top