ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο χέρι τους είναι…

Ο Άρης δεν περίμενε το χθεσινό αποτέλεσμα στο Λαύριο για να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την σειρά με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ δουλεύουν εδώ και μέρες προς αυτή την κατεύθυνση. Στο χέρι τους είναι η πρόκριση…

Δύο νίκες ψάχνει ο Άρης για να πετύχει το πρώτο μέρος του φετινού στόχου του στο πρωτάθλημα. Η είσοδος στην τελική τετράδα είναι ο πρωταρχικός στόχος και εφόσον επιτευχθεί ο Άρης θα επιδιώξει να κατακτήσει ότι καλύτερο από εκεί και πέρα σε μια χρονιά που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς πραγματοποιήθηκε, με πολλά προβλήματα, πολλές ατυχίες, πολλές κακές επιλογές.

Αυτά όλα είναι παρελθόν. Ο Άρης έχει την τύχη στα χέρια του. Έχει το πλεονέκτημα έδρας και οφείλει να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο παίρνοντας την πρόκριση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι δύο ήττες στην κανονική περίοδο από τον συγκεκριμένο αντίπαλο πρέπει να λειτουργήσουν τώρα ως πάθημα που έγινε μάθημα. Ο Άρης και στα δύο παιχνίδια “χάρισε” τη νίκη στον αντίπαλό του. Δώρα δεν έχει στα πλέι οφ. Οι κίτρινοι τώρα είναι που πρέπει να τα δώσουν όλα, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει όλοι ανεξαιρέτως να κάνουν ένα βήμα μπροστά.

Για άλλη μια φορά στο χέρι τους είναι…

To Top