ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στόχος στο Μονακό να γιατρέψει τις παθογένειές του! (PRESSARIS LIVE, 21:00)

Ο Άρης βρίσκεται από χθες το Μονακό και θέλει σήμερα (21:00) να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για να βγει καλύτερος τέταρτος στην φάση των ομίλων, μπαίνοντας στο γκρουπ των ισχυρών για την μεθαυριανή κλήρωση των “32” και των “16” στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Άρης πετυχαίνει τον συγκεκριμένο στόχο του και με νίκη και με ήττα, αλλά θα πρέπει να περιμένει και τα αποτελέσματα από τα παιχνίδια Μπεσίκτας – Λούντβιγκσμπουργκ και Αβελίνο – Γιουβέντους. Είναι οι δύο ομάδες που μπορούν να τον απειλήσουν για την θέση του καλύτερου τέταρτου.

Βέβαια το πώς θα καταλήξει τελικά η βαθμολογική κατάσταση των κίτρινων και το αν θα μπει στο γκρουπ των ισχυρών ή όχι για τις κληρώσεις στους “32” και τους “16” έχει μικρή σημασία μπροστά στο τι έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Άρης αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό έχει παρουσιάσει το χειρότερο αγωνιστικό του πρόσωπο από το ξεκίνημα της περιόδου, μια ομάδα που δεν την ενδιαφέρει να παίξει, να παλέψει, να κερδίσει, μια ομάδα που έβγαλε παθογένειες μέσα στο παρκέ. Εμφάνισε ασθένειες που ξεπερνούν απλώς μια κακή αγωνιστική ημέρα και αυτό είναι το πιο προβληματικό από όλα.

Μπορούν να ξεπεραστούν όλα αυτά άμεσα, μέσα σε λίγες μέρες; Η απάντηση θα δοθεί μόνο από τους παίκτες του Άρη και τον Δημήτρη Πρίφτη, που δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Βλάντο Γιάνκοβιτς (χτύπημα στον τετρακέφαλο) και Βασίλη Σίμτσακ (ενοχλήσεις στο πέλμα).

Ντεμπούτο θα κάνει με την φανέλα του Άρη ο Τζάστιν Τζάκσον, ο οποίος θα πάρει σημαντικό χρόνο και λόγω της απουσίας του Σίμτσακ και θα έχει την ευκαιρία να μπει και στο κλίμα της ομάδας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα έχει δύο προσθήκες σε σχέση με τον αγώνα του α’ γύρου, καθώς επέστρεψαν οι τραυματίες Μπράντον Ντέιβις και Τζαμάλ Σούλερ.

To Top