ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πως διαμορφώνονται τα δεδομένα για Βεζένκοφ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο του Άρη

Ο Σάσα Βεζένκοφ επανέρχεται στο προσκήνιο του Άρη αυτό το καλοκαίρι και η δική του υπόθεση είναι αυτή που ίσως διαφοροποιήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό των κίτρινων.

Εξυπακούεται ότι ο Βεζένκοφ διατηρεί στενούς δεσμούς φιλίας και εκτίμησης με τους ανθρώπους του Άρη, με πρώην συμπαίκτες, προπονητές, αλλά και την διοίκηση της ΚΑΕ.

Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι οι κίτρινοι περιμένουν τις εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα για τον νέο προπονητή και ευελπιστούν ότι θα έχουν μεγάλη τύχη στο σενάριο που οι μπλαουγκράνα αποφασίσουν να δώσουν δανεικό για έναν χρόνο τον Έλληνα (και με τη βούλα πλέον) φόργουορντ.

Δεν είναι σενάριο που ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις, έχοντας νέο τζένεραλ μάνατζερ και νέο προπονητή και το συμβόλαιο του Βεζένκοφ είναι – θεωρητικά – από τα πιο “εύκολα” για να απελευθερωθούν την επόμενη χρονιά.

Ο Άρης κοιτάζει φόργουορντ στο σάμερ λιγκ του Ορλάντο, αλλά παράλληλα ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει τον Βεζένκοφ, όταν και αν αυτός γίνει διαθέσιμος από την Μπαρτσελόνα.

To Top