ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα δεδομένα της υπόθεσης Γιάνκοβιτς: Οι αλλαγές στην Βαλένθια, οι επαφές με τον Άρη και η επιθυμία για συνεργασία

Η υπόθεση του Βλάντο Γιάνκοβιτς περνάει σε πρώτο πλάνο σε ότι αφορά την προσπάθεια του Άρη να βελτιώσει το ρόστερ του. Οι επαφές των δύο πλευρών έχουν προχωρήσει αρκετά και ήδη στην Αθήνα από χθες κυκλοφορούσε ως φημολογία ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει από την Βαλένθια.

Τα ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι η συμφωνία με τον Ουκρανό σέντερ, Σλάβα Κράβτσοφ αναγκαστικά θα οδηγήσει τον Πέδρο Μαρτίνεθ στο να αφήσει έναν κοινοτικό παίκτη του εκτός ACB. Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς παίζει ελάχιστα και είναι ένας υποψήφιος για να είναι αυτός που θα μείνει εκτός, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης στην Βαλένθια.

Αυτή η εξέλιξη “κολλάει” ακριβώς πάνω στις επαφές που έχουν ήδη οι άνθρωποι του Άρη με τον Έλληνα φόργουορντ, με τον οποίο προσπαθούν να βρουν κοινό σημείο επαφής στο οικονομικό, για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την συμφωνία, που θα αφορά κατά πάσα πιθανότητα συμβόλαιο έως και το 2018.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση, είναι δεδομένο αυτό, αλλά υπάρχουν πραγματικά αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθεί με θετικό τρόπο η διαπραγμάτευση, γιατί διαπιστώνεται κοινή επιθυμία για συνεργασία, η οποία εφόσον ευοδωθεί θα σημαίνει ότι ο Άρης προσθέτει στο ρόστερ του έναν διεθνή παίκτη, σε θέση που η ομάδα έχει πρόβλημα στο ξεκίνημα της χρονιάς και που μπορεί άμεσα να δώσει λύσεις.

To Top