Τελειώνει αύριο και τυπικά το σίριαλ της εφορίας

Αύριο το πρωί θα ολοκληρωθεί και τυπικά το… σίριαλ της εφορίας. Στενοί συνεργάτες του Θανάση Τζεβελέκη θα βρεθούν στα γραφεία της ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, θα καταβάλλουν το υπόλοιπο ποσό της προκαταβολής που απαιτείται και έτσι η ΚΑΕ Άρης θα έχει ρυθμίσει την οφειλή της προς το δημόσιο.

Οι διοικούντες της ΚΑΕ έλεγαν σήμερα πως το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα και απομένει μόνο η καταβολή των υπόλοιπων χρημάτων. Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Άρη η αυριανή, γιατί θα έχει βάλει πίσω του ένα τεράστιο πρόβλημα και θα μπορεί πιο εύκολα να κινηθεί σε όλα τα επίπεδα και φυσικά να προχωρήσει και τους διακανονισμούς των οφειλών προς τρίτους.

Ο κ. Τζεβελέκης θα δώσει οριστικά ένα ποσό της τάξης των 280-300 χιλιάδων ευρώ (επί συνόλου 350.000 ευρώ), για να κλείσει ένα θέμα που απασχόλησε πολύ και ταλαιπώρησε πολύ όλον τον Άρη. Δίνει χρήματα για την προκαταβολή στην εφορία, περισσότερα από αυτά που του αναλογούν από τις χρήσεις των δικών του διοικήσεων, όμως το κάνει για να μην έχει πρόβλημα η ομάδα πρωτίστως και ο ίδιος δευτερευόντως.

Με την τυπική ολοκλήρωση του θέματος ο Άρης γίνεται μια από τις πιο υγιείς επαγγελματικές μπασκετικές ομάδες και αυτό είναι ότι καλύτερο για το ξεκίνημα της πορείας προς την εξυγίανση.

To Top