ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τετ α τετ Λάσκαρη – Γιαννακόπουλου έξω από την ΚΕΔ (video)

Τετ α τετ με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχε ο Νίκος Λάσκαρης έξω από τα γραφεία της ΚΕΔ στο ΟΑΚΑ.

Ο παράγοντας του Παναθηναϊκού χαιρέτησε τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης και τους συνεργάτες του (Σφυρής, Παπακυριάκης) και αμέσως θέλησε να… σπάσει τον πάγο με αφορμή την απόφαση Κοντονή να δώσει το όνομα “Νίκος Γκάλης” στο ΟΑΚΑ. “Τελικά δεν θα είστε το μόνο γήπεδο ‘Νίκος Γκάλης’… Μέχρι και την Πυλαία θα ονομάσουν…”, φέρεται να είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με χιούμορ στον Νίκο Λάσκαρη. Οι δύο άνδρες είχαν και λίγη ώρα αργότερα νέο πηγαδάκι στα ενδότερα των γραφείων της ΕΟΚ.

Το sport24.gr μετέφερε τα όσα είπε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού στον Νίκο Λάσκαρη: “Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε στον Άρη, χαίρομαι που σας γνωρίζω από κοντά. Τελικά δεν θα είστε το μόνο γήπεδο που θα λέγεται Νίκος Γκάλης. Έτσι όπως πάει, θα ονομάσουν και την… Πυλαία “Νίκος Γκάλης”. Το κάνει αυτό ο Κοντονής για μην μπει χορηγός στο γήπεδο. Να ονομάσουν το ΣΕΦ “Νίκος Γκάλης”, εκεί σήκωσε το ευρωπαϊκό με την Εθνική”.

To Top