ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τζάκσον: “Παίζουμε με μια θρυλική ομάδα, σε ένα θρυλικό γήπεδο!”

Τα 26 λάθη της Στρασμπούρ είναι το παράδειγμα προς αποφυγή για τον Τζέι Ντι Τζάκσον και την Βιλερμπάν ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη στο Παλέ.

Στο αρχικό του σχόλιο ο τεχνικός της Βιλερμπάν επεσήμανε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι. Παίζουμε με μια θρυλική ομάδα σε ένα θρυλικό γήπεδο. Είμαστε ανυπόμονοι για τον αγώνα. Είδαμε τι μπορεί να πετύχει ο Άρης εδώ με την Στρασμπούρ, οπότε το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε πνευματικά συγκεντρωμένοι, για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Ρωτήθηκε για το ότι δεν έχει χάσει ποτέ από τον Άρη ως πρώτος προπονητής και απάντησε: “Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η παράδοση. Το σημαντικό σε αυτή τη σειρά είναι ότι είναι διπλοί αγώνες, δεν κερδίζεις ή δεν χάνεις κάτι αύριο. Είναι σημαντικό είτε να χάσουμε με λίγους πόντους, είτε να κερδίσουμε για να κυνηγήσουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας”.

Για το ότι η ομάδα του τα πάει καλύτερα στην Ευρώπη, παρά στο γαλλικό πρωτάθλημα είπε πως “δεν έχω εξήγηση. Έχουμε καλό πρωτάθλημα, πολύ ισορροπημένο. Ίσως να έχουμε δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε και τον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος”.

Σχολιάζοντας την απόδοση του Άρη στα δύο παιχνίδια με την Στρασμπούρ είπε ότι “παίζουν πολύ αθλητικά, πολύ επιθετικά στην άμυνα. Ανάγκασαν την Στρασμπούρ να κάνει 26 λάθη κάτι που μοιάζει αφύσικο σε τέτοιο επίπεδο, αλλά αν κάνεις τόσα λάθη δεν θα έχεις τύχη. Αν κάνουμε πάνω +20 λάθη θα είναι πολύ δύσκολα για μας. Πρέπει να προσέξουμε αυτό το κομμάτι και να είμαστε και εμείς όσο επιθετικοί μπορούμε στην άμυνα”.

To Top