ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τζένκινς: “Πολύ εύκολο για μένα να συγκεντρωθώ στους επόμενους αγώνες”

Ο Μάικλ Τζένκινς έχει ήδη βγάλει από το μυαλό του τον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. Περιμένει τον τελικό, αλλά συγκεντρώνεται στους αγώνες που υπάρχουν πιο πριν, αρχής γενομένης από τον αυριανό με τους Σκαϊλάινερς.

Για την πιο… ευχάριστη προετοιμασία ενόψει του αγώνα με του Σκαϊλάινερς λόγω της πρόκρισης στον τελικό ο Αμερικανός τόνισε: “Σαφώς, όλοι είμαστε πολύ καλά με όσα έγιναν το Σάββατο, υπάρχουν χαμόγελα. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τους Σκαϊλάινερς”.

Για το πώς προσεγγίζουν τον αγώνα με την γερμανική ομάδα λαμβάνοντας υπ’ όψιν το μπλακ άουτ στον πρώτο αγώνα είπε: “Σαφώς και υπάρχει κίνητρο. Παίξαμε καλύτερα στα 35 λεπτά, έπαιξαν καλύτερα στα τελευταία πέντε λεπτά και κέρδισαν. Ο τρόπος που χάθηκε το ματς υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά τώρα κοιτάμε τον αγώνα αύριο και πώς θα τον κερδίσουμε”.

Βλέποντας την ατμόσφαιρα του Σαββάτου ρωτήθηκε αν περιμένει ίδια ατμόσφαιρα και στον τελικό και απάντησε πως  “δεν ξέρω πότε είναι, αλλά περιμένω να είναι υψηλής έντασης. Περιμένω άλλη μια τρελή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς μας, που είναι ενθουσιασμένοι”.

Πόσο εύκολο είναι να βγει από το μυαλό του τον τελικό του κυπέλλου; “Είναι πολύ εύκολο να επικεντρώσω την προσοχή μου στους επόμενους αγώνες. Πρόκειται για μεγάλο παιχνίδι, αλλά έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτές προέχουν. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον όμιλο. Όταν θα έρθει ο τελικός θα είμαι έτοιμος να συγκεντρωθώ σε αυτόν, μέχρι τότε όμως μένω στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας”.

To Top