Το επόμενο “σημάδι” του Γιαννάκη και η σάλα του Παλέ

O δημοσιογράφος και παρουσιαστής της χτεσινής εκδήλωσης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη Βασίλης Σκουντής ίλησε φυσικά για την όλη διοργάνωση της τελετής και τη παρουσίαση του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, έκανε ένα σχόλιο για την παρουσίασή του: «Ο καθένας θα τα κατάφερνε καλά σε μια τέτοια εκδήλωση, ακόμη και ένας μουγκός. Ήταν τεράστιο το γεγονός και η εκδήλωση ήταν εκπληκτική. Δεν έχω ξαναδεί ανάλογη.

 Για να συνεχίσει λέγοντας: «Η παρουσία τόσων μεγάλων παικτών, τα δάκρυα του Νίκου Γκάλη, η συγκίνηση, ο παλμός από τον κόσμο, με έκαναν να ζήσω κάτι μοναδικό. Δε μπορεί να ξαναγίνει τέτοιο πράγμα. Το ίδιο πιστεύει και ο Γκάλης με τον οποίο μίλησα μετά την εκδήλωση. Είπα τόσα πολλά πράγματα που δεν έχει ξαναπεί στη ζωή του, και πάλι λίγα είπε. Η είσοδος, τα πλάνα, τα βίντεο από το παρελθόν, η αναφορά στην οικογένειά του, η φανέλα, όλα αυτά είναι μία από τις συγκλονιστικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Είναι σοκ και δέος. Η στιγμή με το δαχτυλίδι που κατέβηκε και τοποθετήθηκε η φανέλα, ήταν η καλύτερη της βραδιάς».

 Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τον οποίο κλήθηκε να σχολιάσει, ανέφερε: «ήταν απίστευτα συγκινημένος. Νομίζω ότι το επόμενο «σημάδι» από τον κ. Αρβανίτη και την οργανωτική επιτροπή που έκανε χτες εξαιρετική δουλειά, πρέπει να είναι αυτός. Δε ξέρω πότε, αλλά πρέπει να είναι αυτός».

 Τέλος, μίλησε για την απογοήτευση του κόσμου, όταν ανακοινώθηκε ότι η σάλα του Παλέ μετονομάζεται σε «Νίκος Γκάλης», και όχι όλο το γήπεδο: «Ναι, ο κόσμος απογοητεύτηκε που δεν ονομάστηκε «Νίκος Γκάλης» όλο το συγκρότημα του Παλέ Ντε Σπορ, αλλά μόνο η σάλα. Δε ξέρω αν υπήρχε κάποιο νομικό κώλυμα, μάλλον υπάρχουν κάποιοι τυπικοί ή νομικοί λόγοι, αλλά δεν είμαι σίγουρος».

To Top