ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το ευχαριστώ του Κόμπι στο Τορόντο είναι το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση! (photos)

Ο Κόμπι Μπράιαντ βίωσε την απόλυτη αποθέωση από το κοινό του Τορόντο στο τελευταίο Ολ Σταρ Γκέιμ της καριέρας του. Μέσα από φωτογραφίες που ο ίδιος επέλεξε και δημοσίευσε στην ιστοσελίδα Players Tribune ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί και όλους όσοι τον έκαναν να ζήσει μοναδικά στο τελευταίο του Ολ Σταρ Γκέιμ.

Καλό είναι και οι Έλληνες αθλητές να παραδειγματιστούν από τον τρόπο με τον οποίο “ανοίγονται” σταρ σαν τον Κόμπι Μπράιαντ, καλό θα είναι φυσικά να παραδειγματιστούμε και όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζονται τέτοιοι αθλητές.

Το αποτελέσμα θα δικαιώσει τους πάντες!

kobe_toronto_allstar__23 kobe_toronto_allstar__24 kobe_toronto_allstar__25 kobe_toronto_allstar__18 kobe_toronto_allstar__19 kobe_toronto_allstar__20 kobe_toronto_allstar__21 kobe_toronto_allstar__22 kobe_toronto_allstar__15 kobe_toronto_allstar__16 kobe_toronto_allstar__17 kobe_toronto_allstar__14 kobe_toronto_allstar__11 kobe_toronto_allstar__12 kobe_toronto_allstar__13 kobe_toronto_allstar__7 kobe_toronto_allstar__9 kobe_toronto_allstar__10 kobe_toronto_allstar__2 kobe_toronto_allstar__3 kobe_toronto_allstar__4 kobe_toronto_allstar__5 kobe_toronto_allstar__6 kobe_toronto_allstar__1 kobe_toronto_allstar_

To Top