ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το θέμα Πρίφτη στο επίκεντρο της επόμενης μέρας του Άρη – Το PRESSARIS παρουσιάζει όλα τα δεδομένα

Ο Νίκος Λάσκαρης και ο Δημήτρης Πρίφτης γίνονται αμέσως μετά το τέλος μιας υπέροχης χρονιάς τα κεντρικά πρόσωπα του μπασκετικού Άρη, γιατί αυτοί οι δύο θα πρέπει να οριστικοποιήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της βδομάδας.

Συζητήσεις έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Συμφωνία δεν υπάρχει. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει διαφωνία. Ο Δημήτρης Πρίφτης από ένα σημείο και μετά δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία συζήτησης για το συγκεκριμένο θέμα για έναν και μόνο λόγο: για να μην αποπροσανατολιστεί και ο ίδιος και η ομάδα από την δουλειά της στο γήπεδο.

Είχε ως παράδειγμα στο μυαλό του αυτό που συνέβη στις αρχές του 2016 με την δημοσιοποίηση συζητήσεων της ΚΑΕ με την πλευρά Χάγκινς για ανανέωση. Ακολούθησε η “τρικυμία” των δύο εβδομάδων με τις τέσσερις σερί ήττες στα μέσα Ιανουαρίου, που κλόνισε την ομάδα.

Σε off the record συζητήσεις ο Πρίφτης τόνιζε συνεχώς τους τελευταίους μήνες ότι “δεν έχω μυαλό για τίποτα άλλο πέρα από την ομάδα και τα παιχνίδια. Θα μιλήσουμε όταν τελειώσει η χρονιά…”.

Προσφάτως ήρθαν στη δημοσιότητα πληροφορίες για το ενδιαφέρον της Άλμπα. Είναι υπαρκτό. Όπως και της τουρκικής Μπάνβιτ, που επίσης ενδιαφέρθηκε, όπως και μίας ιταλικής ομάδας, κατά πάσα πιθανότητα της Καντού. Προφανώς θα έχουν προκύψει ή θα προκύψουν κι άλλες ομάδες.

Ο Πρίφτης δεν ασχολήθηκε ποτέ με όλο αυτό το ευρωπαϊκό ενδιαφέρον. Ο εκπρόσωπός του, Κώστας Παπαδάκης ναι. Λογικό άλλωστε, γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Ο Πρίφτης μίλησε για το μέλλον του μόνο με τον Άρη, που σαφέστατα θα έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Λάσκαρης έχει τονίσει εδώ και μήνες ότι έχει καταλήξει στην απόφαση να κρατήσει τον Πρίφτη στον Άρη, από τον αγώνα με την Αρμάνι στο Παλέ! Επανέλαβε χθες ότι έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα. Μένει αυτή η συμφωνία να γίνει και επίσημη. Ήρθε η ώρα…

To Top