ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το πρώτο τεστ του Άρη με πλήρες ρόστερ! Σημαντικό φιλικό με την Στεάουα στο Βουκουρέστι (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Στο Βουκουρέστι, εκεί όπου πέρσι σφράγισε την πρόκριση στην δεύτερη φάση του Γιούροκαπ, ολοκληρώνει ο Άρης τον κύκλο των φιλικών αγώνων του στο πλαίσιο της φετινής προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας σήμερα (19:00) την Στεάουα.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το σημερινό φιλικό γιατί για πρώτη φορά από την μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Η προσθήκη του Βίκτορ Σανικίτζε είναι γεγονός. Ο Γεωργιανός προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και σήμερα θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Πρίφτης περιμένει πως και πως να δει πώς θα ανταποκριθεί η ομάδα του τώρα που υπάρχουν όλοι οι παίκτες παρόντες και έτοιμοι να αγωνιστούν. Ο Άρης το προηγούμενο διάστημα έχασε βασικούς παίκτες του με τραυματισμούς, δεν είχε τον Σανικίτζε μέχρι και προχθές (όταν και ξεκίνησε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα), έμεινε χωρίς 4αρι για τρία φιλικά και προβλημάτισε με την απόδοσή του, ακόμα και σε παιχνίδια που κέρδισε.

Σήμερα απέναντι στην Στεάουα ο Πρίφτης θα λειτουργήσει σα να υπάρχουν κανονικές συνθήκες αγώνα, διότι θέλει να βάλει στον ρυθμό της ομάδας και τον Σανικίτζε. Σε μία βδομάδα ο Άρης έχει επίσημο παιχνίδι, τον προημιτελικό κυπέλλου, και το σημερινό φιλικό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η πρόβα τζενεράλε των κίτρινων, εκτός κι αν αποφασιστεί να δοθεί ακόμα ένα φιλικό μέσα στο σαββατοκύριακο για να πάρει λεπτά ο Σανικίτζε.

Για τους Ρουμάνους είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, διότι θα δώσει το παρών σε αυτό ο… θρύλος της χώρας και του παγκόσμιου αθλητισμού, Μάριαν Ντραγκουλέσκου. Ο Ολυμπιονίκης και Πρωταθλητής Κόσμου και Ευρώπης στην ενόργανη γυμναστική ανήκει στην Στεάουα και σήμερα θα είναι παρών στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το φιλικό με τον Άρη.

To Top