ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το σκάουτινγκ της ΚΑΕ για την Τέλεκομ Μπον

Στην ανάλυση της Τέλεκομ Μπον προχώρησε η ΚΑΕ Άρης μέσα από τη σελίδα της στο facebook, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα στη Βόννη για την 11η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναφέρει η ΚΑΕ: Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (17/01, 21:00, Novasports1, ERTPLAY1) εκτός έδρας την Τέλεκομ Μπον, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Η γερμανική ομάδα μετρά τρεις νίκες και επτά ήττες και βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Δ’ Ομίλου.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Τζούλιαν Γκαμπλ (29, 2,08) είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας από τη Βόννη με 13,4 πόντους, μαζεύοντας και 5,7 ριμπάουντ, κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Ο Τζος Μάγιο (31, 1,81) είναι από τους παίκτες με σημαντική συνεισφορά στην επίθεση, καθώς σκοράρει 13,3 πόντους, μοιράζοντας και 3,2 ασίστ (καλύτερος πασέρ μαζί με τον Τι Τζέι ΝτιΛέο). O Μάλκολμ Χιλ (23, 1,98) προσθέτει 12,3 πόντους με 2,6 ριμπάουντ και 1,5 κλεψίματα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Βόννης. Ο Νεμάνια Ντζούρισιτς είναι ένας ακόμη παίκτης που ξεχωρίζει, έχοντας 9,3 πόντους, 6,6 ριμπάουντ (καλύτερος ριμπάουντερ της ομάδας) και 1,7 ασίστ, όμως δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι, λόγω τραυματισμού, όπως αναφέρουν οι Γερμανοί στην επίσημη ιστοσελίδα τους. Στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας προστέθηκε ο Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς (28, 2,12) που δεν έπαιξε στην αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη. Ο Κροάτης πετυχαίνει 9,8 πόντους και παίρνει 3 ριμπάουντ, μέσο όρο σε 4 αγώνες.

Προπονητής της Βόννης είναι ο 51χρονος Βόσνιος, Πρέντραγκ Κρούνιτς.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Τέλεκομ Μπον είχε επικρατήσει του Άρη με 69-75, στο «Nick Galis Hall». Ο Κουάμι Βον είχε 16 πόντους για τους κίτρινους ενώ ο Τζούλιαν Γκαμπλ με 20 πόντους διακρίθηκε για τους φιλοξενούμενους”.

To Top