ΜΠΑΣΚΕΤ

“Το ταβάνι είναι πολύ βαρύ”

Τα διαρκείας της ΚΑΕ Άρης είναι στον… αέρα και ο Δημήτρης Σαχινίδης μοιράζεται τις σκέψεις του με τους φιλάθλους της ομάδας μέσα από το PRESSARIS.
“Η Κ.Α.Ε. Άρης λοιπόν εξέδωσε και επίσημα την ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2017-1018 κι αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας από μας δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από το να σκεφτεί, να συζητήσει με τον εαυτό και σταθμίζοντας όλα τα γεγονότα και τις παραμέτρους να ακούσει την καρδιά του και να πράξει κατά συνείδηση.
Η ανακοίνωση αυτή μπορεί να παραξένεψε και δικαιολογημένα μια μερίδα του κόσμου της ομάδας, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ομάδας συνήθιζε πρώτιστα να στελεχώνει το ρόστερ και μετέπειτα να ζητά την στήριξη του κόσμου, όμως η φετινή χρονιά θα είναι κατά πολύ διαφορετική και το μόνο σίγουρο είναι πως θα απαιτεί γερό και ανθεκτικό στομάχι.
Πρέπει να καταστήσω εκ των προτέρων σαφές πώς το εν λόγω άρθρο δεν στοχεύει σε καμία των περιπτώσεων στην επίκληση του συναισθήματος του μεγαλύτερου μπασκετικού κόσμου στην Ελλάδα κι ενός από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, ούτε φυσικά επιδιώκει να καθοδηγήσει κανέναν προσπαθώντας να διαμορφώσει την άποψη του.
Άλλωστε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα να ασχολούμαι ενεργά με την αρθρογραφία φρόντισα να μάθω σε τι κοινό απευθύνομαι, ωστόσο επειδή ο μπασκετικός Άρης όπως έχω ξανά αναφέρει είναι μια άλλη ιστορία και δεν έχει ουδεμία σχέση με όλους τους υπόλοιπους αθλητικούς οργανισμούς της χώρας μας πιστεύω ακράδαντα πως ο κόσμος αφού πρώτιστα αναλογιστεί το πόσο βαρύ είναι το ταβάνι του Nick Galis Hall θα αγκαλιάσει με ζεστασιά αυτήν την καινούργια ξεχωριστή, όσο και επίπονη λόγω των ειδικών συνθηκών προσπάθεια που γίνεται βάζοντας για μια ακόμη φορά πλάτη στα σοβαρά προβλήματα που ανέκυψαν”.
To Top