ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Eurobasket των απουσιών: Κάθε μέρα «χάνεται» κι ένας σταρ!

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Σέρχιο Γιουλ, Νικολά Μπατούμ, Ρούντι Φερνάντεθ, Ντανίλο Γκαλινάρι, Μίλος Τεόντοσιτς: Η λίστα των απουσιών του Eurobasket είναι ατέλειωτη και πλησιάζοντας στο πρώτο τζαμπολ oι superstars λιγοστεύουν.

Η Εθνική μας ομάδα προετοιμάζεται πυρετωδώς για το προσεχές Eurobasket και οι προσδοκίες για μία μεγάλη επιτυχία υπάρχουν από την έναρξη των προπονήσεων. Ο Κώστας Μίσσας έχει στα χέρια του ένα πολύ δυνατό και γεμάτο ρόστερ, στο οποίο ξεχωρίζουν μερικοί από τους κορυφαίους σταρ της Euroleague (Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης), αλλά το μεγάλο «σοκ» ήρθε μόλις λίγες ημέρες πριν το τζάμπολ του τουρνουά.

Το ταλέντο της «γαλανόλευκης» είναι αδιαπραγμάτευτο, όπως και η δίψα των διεθνών για επιστροφή στην… ελίτ μετά από αρκέτα χρόνια ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να «κρυφτεί» και να προσποιηθεί πως η απώλεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν είναι τεράστια. Ο «Greek Freak», ο μοναδικός Έλληνας που έχει καταφέρει να θεωρείται superstar στο ΝΒΑ, τέθηκε νοκ-άουτ και αυτόματα αφαιρέθηκε σημαντικό μέρος της ελληνικής δύναμης. Η Ελλάδα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Γιάννη, αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα που έχασε κάποιον εκ των ηγετών της.

To Top