ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τρεις παίκτες σε έξι μέρες και έπεται συνέχεια! Φόργουορντ και σέντερ προ των πυλών του Παλέ!

Η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μέσα σε έξι ημέρες οι κίτρινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση τριών παικτών και ήδη κινούνται για την απόκτηση άλλων τεσσάρων, περιμένοντας απαντήσεις τουλάχιστον από δύο άμεσα.

Ο Άρης κάλυψει τις θέσεις “1” και “2” με τους Γουίλ Κάμινγκς και Μάικλ Τζένκινς, κάλυψε την θέση του δεύτερου σέντερ με τον Βασίλη Καββαδά και πλέον αναζητά τρεις φόργουορντ (ένα 3αρι και δύο 4αρια) και τον βασικό του σέντερ. Αυτές είναι οι κινήσεις που θα γίνουν.

Για την θέση “3” είναι γνωστό ότι ο Άρης έχει ήδη κάνει επαφή με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς αλλά υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες καθώς ο παίκτης προτιμάει πρόταση από το εξωτερικό.

Για την θέση “4” οι κίτρινοι βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ, έστω και με τη μορφή δανεισμού από τη Μπαρτσελόνα. Είναι υπόθεση που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και υπομονή, στοιχεία που διαθέτει η ΚΑΕ. Απάντηση αναμένεται και από τον “υποψήφιο” δεύτερο παόυερ φόργουορντ, 33χρονο Ισπανό, Νάτσο Μαρτίν, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ Άρη και Εστουντιάντες.

Για την θέση “5” οι κίτρινοι έχουν προκρίνει ήδη συγκεκριμένο παίκτη, με τον οποίο ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις, κατέθεσαν πρόταση και με οικονομικούς όρους και περιμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης.

To Top