Τσαϊρέλης: Δεν το περιμέναμε ούτε εμείς οι ίδιοι

Προβληματισμός δεν υπάρχει μόνο στη διοίκηση, τη τεχνική ηγεσία και τον κόσμο του Άρη για την ήττα από τη Καβάλα. Υπάρχει και στους παίκτες, όπως τόνισε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης στο PRESSARIS.gr λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Αγία Πετρούπολη, όπου και ολοκληρώνει την προετοιμασία της με τους αγώνες της στο τουρνουά της Σπαρτάκ.

Ο Έλληνας φόργουορντ – σέντερ παραδέχτηκε πως υπάρχει προβληματισμός και στους παίκτης γιατί “η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πολύ άσχημα μέσα στη Καβάλα. Δεν το περιμέναμε ούτε εμείς οι ίδιοι, γιατί στις προπονήσεις κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και πιστεύαμε ότι θα δείχναμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο από ότι δείξαμε στα προηγούμενα φιλικά” και πρόσθεσε πως “στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης θα παίξουμε με πολύ δυνατές ομάδες. Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτά τα φιλικά. Ψυχολογικά δεν είμαστε και πολύ καλά λόγω της ήττας από τη Καβάλα, αλλά θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και ελπίζω να δεθούμε ακόμα περισσότερο οι παίκτες μεταξύ μας εκεί που θα πάμε”.

Ο Τσαϊρέλης ρωτήθηκε τι είναι αυτό που δεν μπορεί να επιτρέψει στην ομάδα να βγάλει στο γήπεδο τις δυνατότητές της και απάντησε πως “δεν ξέρω… Δεν είμαι εγώ ειδικός για να πω, αλλά πιστεύω ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να δεθούμε περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Τα περισσότερα παιδιά είναι νέα, είμαστε λίγοι από την περσινή χρονιά και χρειάζεται χρόνος”.

Σε ερώτηση αν ο Άρης μπορεί να είναι έτοιμος στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη 12/10) και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος λίγες μέρες αργότερα υπογράμμισε πως “δεν ξέρω πόσο έτοιμοι θα είμαστε, ελπίζουμε ότι θα είμαστε 100%, αν αυτό είναι εφικτό. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι το τελευταίο ταξίδι μας για την προετοιμασία και ελπίζω να παρουσιάσουμε βελτίωση και να παίξουμε καλό μπάσκετ”.

To Top