ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσούπκοβιτς: “Αυτός ήταν ο πραγματικός Σλάβεν!”

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς απέδειξε πρώτα από όλους στον εαυτό του χθες ότι μπορεί να προσφέρει. Μετά σε όλους τους άλλους. Ήταν χαρούμενος μετά τον αγώνα με την Αρμάνι, στον οποίο η συμβολή του ήταν καθοριστική, ήταν ανακουφισμένος γιατί ένα τέτοιο παιχνίδι το περίμενε όλη τη χρονιά.

Ο Σέρβος φόργουορντ τόνισε με περίσσια ειλικρίνεια χθες πως “δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτές τις στιγμές που έζησα, μετά τα όσα έχουν προηγηθεί στη χρονιά, μετά τον τραυματισμό μου, μετά από κάποια παιχνίδια που δεν είχα λεπτά συμμετοχής. Συνέχισα να δουλεύω σκληρά, περίμενα την ώρα μου, για να βοηθήσω αυτή την ομάδα να κερδίσει. Κάθε βράδυ αυτό θέλω να κάνω και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο πραγματικός Σλάβεν”.

Ρωτήθηκε αν πλέον παίζει χωρίς άγχος και πίεση και απάντησε ότι “κάθε φορά που πετυχαίνεις ένα κρίσιμο καλάθι, όπως αυτό που πέτυχα εγώ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ανεβαίνει η ψυχολογία σου, φεύγει το άγχος”.

Ρωτήθηκε για τον ρόλο του που είναι πίσω από τον Οκάρο Γουάιτ και απάντησε ότι “το ήξερα αυτό από το καλοκαίρι, προετοίμασα τον εαυτό μου ότι θα έχω αυτόν τον ρόλο, ότι θα έρχομαι πίσω από τον Οκάρο. Σημασία έχει να δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου, να είσαι ομαδικός και να βοηθάς την ομάδα να κερδίσει”.

Για το ότι αυτός ο αποκλεισμός από το Γιούροκαπ αφήνει μια πικρία είπε ότι “είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που δεν προχωρήσαμε στο Γιούροκαπ. Το ξέραμε από χθες, αλλά θέλαμε πολύ να δείξουμε στον κόσμο μας ότι μπορούμε να παίξουμε και να κοντράρουμε και να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο, ειδικά στην έδρα μας. Ακόμα κι αν αυτή είναι ομάδα Ευρωλίγκας. Είδατε τι παίκτες έχει η Αρμάνι, με τι μπάτζετ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας”.

To Top