ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΤΩΡΑ: Μακ Νιλ (ή Κάρτερ) και Γουάιτ (ή Νέιμικ) στις σκέψεις των ανθρώπων του Άρη για την επόμενη μέρα!

Ο Άρης προχωράει σε αλλαγές προσπαθώντας να αλλάξει χαρακτήρα και μέταλλο και να βρει την χαμένη του ταυτότητα. Εκτός σχεδίων ο Ντέβιν Μαρμπλ και ο Έρικ Μπάκνερ, επανέρχονται στο προσκήνιο οι περιπτώσεις των Μακ Νιλ και Γουάιτ, συζητήθηκε και η περίπτωση του Ντρου Νέιμικ!

Ντέβιν Μαρμπλ και Έρικ Μπάκνερ θα αποτελέσουν παρελθόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Και γράφεται έτσι, όχι ως οριστική εξέλιξη, γιατί θα πρέπει να προκύψει συμφωνία στην λύση της συνεργασίας με τους δύο παίκτες, οι οποίοι έχουν υψηλά συμβόλαια.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι ο Άρης θα επιδιώξει να πάρει παίκτες που γνωρίζουν την πραγματικότητα του Άρη και της Ελλάδας. Είναι βέβαιο ότι θα γίνει κουβέντα με τον Τζερέλ Μακ Νιλ, για το αν είναι ή όχι διαθέσιμος και θέλει να επιστρέψει, όπως επίσης θα γίνει επαφή και με τον Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος κόπηκε από τους Μαϊάμι Χιτ.

Στο σενάριο της αλλαγής του Μπάκνερ με τον Γουάιτ, θα “μεταφερθεί” περισσότερο ως σέντερ ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ως μπακ απ του Βασίλη Καββαδά.

Αν ο Γουάιτ δεν μπορεί να έρθει, είτε γιατί αποφασίσει να μείνει στη D-League, είτε γιατί βρει συμβόλαιο σε ομάδα Ευρωλίγκας, τότε επόμενη εναλλακτική λύση θα είναι ο Ντρου Νέιμικ, παίκτης που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Άρης. Βέβαια και ο Νέιμικ δεν είναι ελεύθερος, παίζει στην Ιαπωνία και είναι σχετικό το πόσο εύκολα μπορεί να φύγει από εκεί.

Επίσης, εναλλακτική λύση στην θέση του Μαρμπλ είναι και ο Μαρκ Κάρτερ, πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ενώ έγινε κουβέντα και πάλι για τον Τόνι Κρόκερ που είχε περάσει από την Κηφισιά και αγωνιζόταν πέρσι στην Τουρκία, αλλά υπέγραψε στην Τόφας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι όλα αυτά αποτελούν σκέψεις και όχι ήδη κινήσεις της ΚΑΕ, διότι πρέπει όλα να γίνουν με την σωστή διαδικασία, όσο κι αν ο χρόνος πιέζει και φυσικά να δεχθούν και οι παίκτες να επιστρέψουν…

To Top