ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φάκελος Οκάρο: Επέλεξε τον μάνατζερ των 108 εκατ. δολαρίων στο ΝΒΑ για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα!

Τώρα που η χρονιά ολοκληρώθηκε θα ανοίξουν όλα τα ζητήματα που αφορούν την συγκεκριμένη ομάδα και το μέλλον της. Ο Οκάρο Γουάιτ είναι από το ρόστερ το κεντρικό θέμα. 

Το PRESSARIS δεν θέλησε ποτέ να μπει στην διαδικασία των φημολογιών γύρω από τον MVP του πρωταθλήματος τη στιγμή που ο Άρης έδινε σπουδαίες μάχες στο παρκέ. Λάθος ή σωστό, αυτή ήταν η απόφαση.

Τι έχει συμβεί; Ο Γουάιτ αποφάσισε πριν από περίπου ένα μήνα να αλλάξει τον εκπρόσωπό του στην Αμερική. Στον Άρη ήρθε με τον Τέρανς Ντόιλ, όμως πλέον εκπροσωπείται από τον Άντι Μίλερ και την ASM Sports.

Ο μοναδικός λόγος που προέβη σε αυτή την ενέργεια ο παίκτης του Άρη είναι ότι θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά. Θεωρεί ότι οι δύο χρονιές του στην Ευρώπη, πέρσι με την Βίρτους Μπολόνια και φέτος με τον Άρη, τον έχουν βοηθήσει πολύ στο να κατανοήσει ακόμα σωστότερα το άθλημα και τον έχουν κάνει πιο έτοιμο από ποτέ για να δοκιμάσει την τύχη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Andy Miller, Co-Owner Sacramento Kings

Ο Άντι Μίλερ και η εταιρεία του είναι από τις πιο δυναμικές στο ΝΒΑ. Φέτος είχε 25 παίκτες στο ΝΒΑ με συνολικά συμβόλαια 108 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Σερζ Ιμπάκα, Κάιλ Λόουρι, Άλεκ Μπερκς, Κέβιν Γκαρνέτ, Τζεφ Τιγκ, Ερσάν Ιλιασόβα, Τιμοφέι Μοζγκόφ, Τρέβον Μπούκερ, Κρίσταπς Πορζίνγκις, Μαρίς Σπέιτς, Όστιν Ρίβερς.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι με τέτοιο πελατολόγιο είναι πολλαπλάσιες και οι επαφές και η επιρροή του Μίλερ σε ομάδες, άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να μπορέσει ο Γουάιτ να βρει τρόπο να μπει στο ΝΒΑ.

Το οικονομικό δεν είναι η προτεραιότητα του Οκάρο. Το περιβάλλον είναι και έπονται τα χρήματα, αν το ΝΒΑ δεν θα είναι επιλογή κάποια στιγμή αργά το καλοκαίρι. Είναι, όμως, τέτοια η επιθυμία του παίκτη να παίξει στο ΝΒΑ, που ενδεχομένως να χάσει και προτάσεις από ομάδες της Ευρωλίγκας που θα “χτυπήσουν” την πόρτα του.

To Top