ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φελντέιν: «Άκρως σημαντικό το πρώτο ματς με τον Άρη»

Ο Τζέιμς Φελντέιν αναφέρθηκε μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ στοαυριανό πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, επισημαίνοντας την σπουδαιότητά του.

Αναλυτικά τι έγραψε ο Φελντέιν στο blog του:

«Με τους φιλάθλους μας για τη νίκη

Γεια σας,

Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ ωραία ομάδα. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη τρεις φορές μέχρι σήμερα. Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη, όπου δυσκολευτήκαμε αρκετά να τους κερδίσουμε και άλλες δύο φορές στο ΟΑΚΑ. Ήταν δύο ματς που κερδίσαμε σχετικά εύκολα αλλά τώρα είμαστε στα πλέι οφ όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε και να παίξουμε καλά. Πρέπει να προσέξουμε το γρήγορο παιχνίδι τους. Είναι σημαντικό να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Γενικά θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να παίξουμε με πολλή ενέργεια, να δώσουμε βάση στην άμυνα και να πιέσουμε τη μπάλα ώστε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα και να τους οδηγήσουμε στο λάθος. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να πετύχουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, κάτι που μας αρέσει να κάνουμε ως ομάδα. Θα πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό, ελέγχοντας και τον τομέα των ριμπάουντ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα νευραλγικός.

Θεωρώ πως το πρώτο παιχνίδι είναι άκρως σημαντικό για την εξέλιξη της σειράς γι’ αυτό και χρειαζόμαστε τη νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί αρκετά για το συγκεκριμένο ματς τις προηγούμενες ημέρες. Έχουμε παρακολουθήσει πολύ στο βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη, πάμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε.

Εύχομαι οι φίλαθλοί μας να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν. Στο ματς με τον Κολοσσό δεν ήρθαν πολλοί, πράγμα κάπως λογικό της δυναμικότητας του αντιπάλου. Αύριο αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και τους περιμένουμε να είναι δίπλα μας και να μας υποστηρίξουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Θα τα ξαναπούμε

Τζέιμς».

 

 

To Top