ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χρηστίδης: “Είναι μεγάλο κίνητρο η τρίτη θέση”

Ο Βασίλης Χρηστίδης αγωνίστηκε 14 λεπτά, έδωσε βοήθειες και σε άμυνα και σε επίθεση και πλέον μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη μπαίνει στην σειρά με την ΑΕΚ με μεγάλο κίνητρο.

Ο 19χρονος φόργουορντ – σέντερ τόνισε στην κάμερα της Cosmote TV: “Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά είπαμε ότι πρέπει να μπούμε δυνατά στο δεύτερο μέρος, διότι αυτό θα έκανε και ο Ολυμπιακός. Προσπαθήσαμε να δούμε κάθε επίθεση και κάθε άμυνα ξεχωριστά και αυτό κάναμε και μειώσαμε την διαφορά. Κάναμε την προσπάθειά μας, μειώσαμε στους 9 πόντους, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι τυχαία ομάδα. Μπορεί να αντιδράσει, έκανε σωστές επιθέσις και δεν μπορέσαμε να μειώσουμε παραπάνω”.

Για την σειρά με την ΑΕΚ είπε: “Θα ξεκουραστούμε και θα ετοιμαστούμε για την ΑΕΚ. Η τρίτη θέση είναι μεγάλο κίντρο, αυτή θα διεκδικήσουμε και θέλουμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο”.

Για την δική του παρουσία σχολίασε: “Το να παίζει κανείς με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη εμπειρία. Εγώ είμαι έτοιμος κάθε φορά να βοηθήσω όσο χρειαστεί, όσο κρίνει ο προπονητής μου”.

To Top