ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χρηστίδης: “Η δουλειά δεν σταματάει ποτέ! Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για την ομάδα”

Προσγειωμένος, σωστά ελληνικά, ολοκληρωμένη άποψη και σωστά εκφρασμένη. Ο Βασίλης Χρηστίδης κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου και δικαίως, αλλά το πιο βασικό για την δική του συνέχεια το έδειξε εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ο 18χρονος φόργουορντ-σέντερ τόνισε: “Όλοι οι παίκτες αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι 100% για να βοηθούμε την ομάδα να πετύχει τις νίκες. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά. Έρχονται παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τα κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας σε Ελλάδα και Ευρώπη”.

Για το χειροκρότημα του κόσμου είπε ότι “ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα. Μας γεμίζει με ενέργεια και δύναμη το χειροκρότημα του κόσμου, για να μπούμε στο παιχνίδι πολύ δυνατά”.

Για το τι κρατάει ο ίδιος και που θεωρεί ότι πρέπει να βελτιωθεί απάντησε: “Η δουλειά δεν σταματάει ποτέ. Όταν ένας αθλητής είναι σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να δουλεύει συνέχεια, για να βοηθάει την ομάδα του ανά πάσα στιγμή, πρέπει να είναι έτοιμος. Και ατομικά και συλλογικά πρέπει να προχωράμε. Ακούω τις συμβουλές όλων, αυτό που έχω να κάνω είναι να τους ακούω και να συνεχίζω να δουλεύω”.

Ρωτήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό του φόργουορντ ή σέντερ και απάντησε: “Ότι χρειαστεί ο κόουτς να κάνω, σε ότι με χρειαστεί, οποιαδήποτε στιγμή είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για την ομάδα”.

Για το αν είχε άγχος σχολίασε: “Το άγχος πρέπει να είναι δημιουργικό, δεν πρέπει να μας βαραίνει τα πόδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθούμε το πλάνο. Δεν μπορώ να πω αν είχα άγχος ή όχι. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% για να μπούμε στο γήπεδο”.

To Top