ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χωρίς τρεις ξένους στο παρκέ, αλλά δεν “χάνει” πολλά…

Ο Άρης θα παραταχθεί σήμερα στο παρκέ με τους μισούς ξένους τους, καθώς οι Κουάμι Βον, Μπρεντ Πέτγουεϊ και Ντεμέτρις Μοράντ αποτελούν παρελθόν. Επί της ουσίας ο Άρης δεν χάνει πολλά…

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Οι ξένοι που αποχώρησαν δεν έδωσαν ουδέποτε αυτά που θα περίμενε ο Γιαννάκης και ο κόσμος. Με κάποιες εκλάμψεις ο Κουάμι Βον έδειξε ότι έχει ποιότητα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειξε σταθερότητα, ούτε προσαρμοστικότητα. Για τον Βον άλλωστε υπάρχει σήμερα ο Λευτέρης Μποχωρίδης, για να καλύψει το κενό του.

Για τους Πέτγουεϊ και Μοράντ δεν μπορεί να πει κανείς ότι θα λείψουν αγωνιστικά. Ο πρώτος ήταν παίκτης υψηλού επιπέδου, αλλά στον Άρη δεν μπόρεσε να βοηθήσει λόγω των τραυματισμών του. Ο δεύτερος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής για να δείξει αν μπορεί ή όχι να βοηθήσει. Στα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.

Συνεπώς το βάρος σήμερα πέφτει και πάλι στο ελληνικό στοιχείο, καθώς τα λεπτά των τριών Αμερικανών θα μοιραστούν ως επί το πλείστον οι Έλληνες παίκτες. Ο Μποχωρίδης στην περιφέρεια και η τριάδα Βασιλόπουλου, Τσαϊρέλη, Χρηστίδη στη ρακέτα.

To Top