Όλα… δεξιά για τον Μούρτο το 2013, κέρδισε και το φλουρί! (photos)

Το ότι το 2013 μπήκε πολύ καλά για τον Σπύρο Μούρτο αποδείχθηκε και χθες! Ο 23χρονος πλέι μέικερ κέρδισε το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΚΑΕ…

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “Μέσα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/01) η κοπή πίτας της ΚΑΕ Άρης.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, χαιρετίζοντας όλους τους παρευρισκομένους, τόνισε: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, να μείνετε μακριά από τραυματισμούς και να είμαστε όλοι ενωμένοι, με κοινό στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας. Εμείς, σαν Διοίκηση, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε».

Μετά από τις ευχές προς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ από τον Πρόεδρο της ομάδας, ο Αντιπρόεδρος, Θοδωρής Κουρόγλου τόνισε: «Σας εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου καλή χρονιά. Συνεχίστε να αγωνίζεστε όπως στα τελευταία παιχνίδια και να γνωρίζετε ότι συμπορευόμαστε όλοι μαζί σε ένα κοινό στόχο. Το καλό και το μεγαλείο του Άρη».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης έκοψε την πίτα, ενώ το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Σπύρου Μούρτου, ο οποίος κέρδισε ένα tablet τελευταίας γενιάς τετραπύρηνο!”.

To Top