ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Όλο και πιο κοντά σε συμφωνία Άρης και Σανικίτζε!

Κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο κοντά φέρνει στον Άρη τον Βίκτορ Σανικίτζε. Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS οι δύο πλευρές έχουν σχεδόν δώσει τα χέρια σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος της επικείμενης συνεργασίας και πλέον συζητούν για συγκεκριμένους όρους του συμβολαίου.

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Η διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Άρη και τον Σανικίτζε βρίσκεται σε εξαιρετικό δρόμο και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει έστω και μία ένδειξη που να μην υποδηλώνει ότι οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν.

Μέσα από συζητήσεις έχει σχεδόν επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό μέρος της συνεργασίας Άρη – Σανικίτζε και πλέον αναλύονται συγκεκριμένοι όροι του συμβολαίου. Είναι εκείνες οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και που καμιά φορά μπορεί και να… τινάξουν στον αέρα μια συμφωνία, αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται σε αυτή τη διαπραγμάτευση.

Δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να δώσουν οριστικά τα χέρια οι δύο πλευρές και να προχωρήσουν σε ανταλλαγή συμβολαίων, για να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξει το συντομότερο δυνατό και επίσημη ανακοίνωση.

To Top