ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Μπήκαν” Τσαϊρέλης και Ντουβιέ, πλήρης ο Άρης με Λαύριο

Μιχάλης Τσαϊρέλης και Μπράις Ντουβιέ προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη και θα αγωνιστούν στον πολύ κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με το Λαύριο στο Παλέ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ: “Ο Άρης συνέχισε σήμερα (11/02) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο (14/02, 18:00, ERTPLAY1), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Bryce Douvier συμμετείχαν στο ομαδικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο οποίος πήρε εξιτήριο σήμερα (11/02) από την κλινική, στην οποία νοσηλεύτηκε, εξαιτίας ίωσης.

Κανονικά προπονήθηκαν ο Δημήτρης Φλιώνης και ο Βασίλης Χρηστίδης, οι οποίοι επέστρεψαν σήμερα (11/02) νωρίς το απόγευμα από την Πάτρα, όπου συμμετείχαν χθες (10/02) στο All Star Game.

Απόντες ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, οι οποίοι βρίσκονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα για το All Star Game και θα επιστρέψουν αύριο (12/02) στη Θεσσαλονίκη.

Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των Γιώργου Κετσελίδη και Σάββα Καμπερίδη”.

 

To Top