ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαλλής: “Ο φετινός Άρης έστειλε το μήνυμα ότι αλλάζει…”

Ο Ντίνος Μπαλλής μίλησε για την καινούργια προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του Άρη, δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του στον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

«Αυτό που έπρεπε να γίνει πέρυσι γίνεται φέτος και για αυτό τον λόγο αξίζουν συγχαρητήρια στον κύριο Θόδωρο Καρυπίδη, του οποίου το πιστώνεται όλο αυτό. Έφερε έναν πολύ καλό προπονητή και πάρα πολλούς παίκτες Α’ Εθνικής και για αυτό το λόγο βέβαια έρχονται και καλά αποτελέσματα. Ο φετινός Άρης έστειλε το μήνυμα σε όλους ότι θα αλλάξει κατηγορία. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Είδα κάτι διαφορετικό φέτος, μία μεθοδικότητα, ένα πρόγραμμα το οποίο πιστώνεται στον κ. Καρυπίδη. Ο Άρης έχει ανάγκη από ηρεμία, έχει ανάγκη από έναν ηγέτη και αυτό το δείχνει ο νέος έφορος της ομάδας.»

Στη συνέχεια ο Ντίνος Μπαλλής αναφέρθηκε και στον νέο πρόεδρο του Α.Σ Άρης, Γιάννη Ψηφίδη, χαρακτηρίζοντας τον νοικοκύρη…

«Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο σωματείο. Ο Άρης δεν μπορούσε να πάει πιο κάτω… Ο Γιάννης Ψηφίδης είναι ένας μεγάλος ηγέτης, εργατικότατος, είναι τίμιος, φοβερός άνθρωπος και αρχίζω να χαίρομαι γιατί όπως ακούω έχει άριστη σχέση με τον κύριο Καρυπίδη. Πιστεύω ότι οι Αρειανοί πρέπει να νοιώθουμε αισιόδοξοι, γιατί αυτός ο άνθρωπος θα βάλει τα πράγματα σε τάξη και θα οδηγήσει τον Άρη ψηλά. Ο κύριος Ψηφίδης θέλει να ενώσει και ας μην έχει την άνετη οικονομική ευχέρεια. Μακάρι να βρεθεί και για μας ένας αντίστοιχος Σαββίδης ή και πιο πάνω, αλλά εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι οι δύο άνδρες τα πάνε περίφημα και μακάρι ο Άρης να πορευθεί εξίσου καλά και στη συνέχεια.»

Για την περυσινή καταστροφική χρονιά δήλωσε χαρακτηριστικά «Ουδέν κακό αμιγές καλού…», ενώ εξύμνησε το πρόσωπο του Λεωνίδα Μπακούρα, τον οποίο χαρακτήρισε ως κέρδος για την οικογένεια του Άρη. 

To Top