Μπαράζ παρεμβάσεων και “μήνυμα”: “Ο Άρης θέλει διοίκηση που θα εκφράζει τον κόσμο”!

Η ακροαματική διαδικασία έκρυβε… μπαράζ παρεμβάσεων και από τις δυο πλευρές.

Η πλευρά του ΑΣ και της ΚΜΑ υποστηρίζει ότι η ΠΑΕ του Σκόρδα δεν έχει το λαϊκό έρεισμα, δεν έχει γήπεδο να αγωνιστεί, προπονητή και παίκτες! Παράλληλα, η επιθυμία του κόσμου είναι η εξυγίανση μέσα από τη Γ΄ εθνική, την ώρα που είναι αδύνατη η συμμετοχή στη Β” εθνική, μια και κάθε αγώνας θα ακυρώνεται και ο Άρης θα μηδενίζεται λόγω των χρεών και της επιβολής ποινών από τους παίκτες.

Οι νομικοί των φορέων και μεγαλομετόχων επικαλέστηκαν και τις δημόσιες τοποθετήσεις βετεράνων, παραγόντων , αλλά και των πολιτικών που συντάχθηκαν με την προσπάθεια. Σημείωσαν ότι θα πρέπει το δικαστήριο να ορίσει “μία διοίκηση που θα εκφράζει τους μεγαλομετόχους και τον κόσμο”!

Παρέμβαση υπέρ της πλευράς Σκόρδα έγινε από τον νομικό Γιώργο Ζελελίδη για παίκτες που εκπροσωπεί, όπως ο Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο. «Κανένας παίκτης δεν ενεργοποίησε ποινές» αναφέρει ο νομικός, ενώ είναι γνωστό ότι ο Σανκαρέ ήδη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία.

Παράλληλα δεν απάντησε επί της ουσίας στην παρέμβαση του Χατζηιωάννου για το πως θα πληρωθούν οι παίκτες, αφού το σχέδιο του Σκόρδα βασίζεται στο 99 και προσωρινή διαταγή που θα τον προστατεύει από το να πληρώνει! Επίσης ζήτησαν από την πλευρά του Ζελελίδη να δεσμευτεί γραπτώς ότι δεν θα κινήσει καμία διαδικασία για ενεργοποίηση ποινών.

Ο Παπαδόπουλος επικαλέστηκε το άρθρο 67 του αθλητικού νόμου, βάσει του οποίου ο ΑΣ πρέπει να δώσει το γήπεδο. Ο ΑΣ αντέκρουσε ότι είναι μεγάλα τα χρέη της ΠΑΕ προς τον ΑΣ για την χρήση του γηπέδου.

Τον ΑΣ και την ΚΜΑ εκπροσωπούν οι Γρόλλιος, Χατζηιωάννου, ενώ παρεμβάσεις κάνουν οι Μαργαρίτης, Σιμόπουλος, αλλά και ο Οικονόμου με τον τελευταίο να εκπροσωπεί και 11 νυν και πρώην υπαλλήλους της ΠΑΕ που τάσσονται υπέρ της Γ’ εθνικής.

To Top