ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπορούσε και… περισσότερα ο Άρης, εύκολο (0-3) διπλό στην Σπάρτη!

Την 11η φετινή του εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης, που πέρασε άνετα με 0-3 από την Σπάρτη επί της τοπικής ομάδας. Δύο γκολ ο Διαμαντόπουλος, ένα ο Πασάς.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων δεδομένη με τον Άρη να δείχνει την υπεροχή του από νωρίς. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 5΄! Σέντρα του Τζανακάκη από τα δεξιά, αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά ο Χαντί, μπλόκαρε ο Μακρυωνίτης. Μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη στο 22΄, με τον Μακρυωνίτη να μπλοκάρει την προβολή του Δεληζήση στο κόρνερ του Χαντί! Ακόμα μία εξαιρετική ευκαιρία για τους “κιτρινόμαυρους”, με τον Κανακούδη να σεντράρει, τον Διαμαντόπουλο να παίρνει την κεφαλιά, η οποία κατέληξε λίγο άουτ… Στο 26΄εξαιρετική επέμβαση του Καντιμοίρη σε σουτ του Τσιόφου, ενώ στο 34΄η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, με τον Διαμαντόπουλο από την μικρή περιοχή, να σουτάρει ψηλά άουτ! Στο 44΄ο Δεληζήσης κέρδισε το πέναλτι από τον Οικονομόπουλο με τον Διαμαντόπουλο να ευστοχεί για το 0-1 με την υπόδειξη του ρέφερι απόλυτα σωστή! Εν συνεχεία υπήρξε διακοπή του αγώνα, μετά από αναίτιες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ωστόσο, μετά από λίγο οι διαιτητές βγήκαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο και ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς να παιχτεί… μπάλα, καθώς από πλευράς Σπάρτης έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές. Ωστόσ0, οι “κιτρινόμαυροι” πέτυχαν το δεύτερό τους γκολ στο 62΄. Με πολύ ωραία προσπάθεια, κλέψιμο μπάλας από τον Νιάρο και σουτ με το αριστερό ο Πασάς διπλασίασε (0-2) τα τέρματα της ομάδας του. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη με τον Χαντί να πλασάρει απελπιστικά άουτ σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 70΄. Στο 76΄οι “κιτρινόμαυροι” θα πετύχουν ένα ακόμα τέρμα, με τον Πασά να φεύγει στην αντεπίθεση, να δίνει στον Διαμαντόπουλο που σε κενή εστία πέτυχε το 0-3!

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Σάββα, Οικονομόπουλος, Γραικός, Δεινόπαππας (λ.τρ. 11΄Συμεωνίδης, λ.τρ. 57΄Κολτσίδας), Παναγιώτου, Τσιόφου, Γουόρντεν (λ.τρ. 51΄Μουζακίτης), Φουρτάδο

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Κανακούδης, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μουμίν, Νίκιτς, Πασάς, Χαντί (72΄Λώττας), Μπαργκάν (77΄Τσουμάνης), Διαμαντόπουλος

Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)

 

 

 

 

To Top