Μπουτάρης: “Σήμερα κλείνω 27 χρόνια καθαρός από αλκοόλ”

Για την επιτυχία της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν για ταχεία ανάρρωση. Stoiximan.gr: Το Τσάμπιονς Λιγκ παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Όπως μετέδωσε η Voria.gr: “ο δήμαρχος ανέφερε πως σήμερα, 21 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 27 χρόνια από όταν σταμάτησε την κατανάλωση αλκοόλ και έκτοτε είναι «καθαρός». Ο κ. Μπουτάρης ευχήθηκε σε όσους βρίσκονται σε παρόμοια προσπάθεια, να συνεχίσουν καθώς «η γεύση της ζωής είναι πιο γλυκιά».

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος έγραψε:

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Σήμερα εκτός από την επιτυχία της επέμβασης έχω και έναν επιπλέον λόγο να είμαι χαρούμενος. Συμπληρώνονται 27 χρόνια που είμαι “καθαρός” από το αλκοόλ. Εύχομαι σε όλους όσοι προσπαθούν να απεξαρτηθούν από αλκοόλ, ναρκωτικά και λοιπά να συνεχίσουν την προσπάθεια, καθώς η γεύση της ζωής είναι πιο γλυκιά!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μπουτάρης εισήχθη χθες, Τρίτη στο χειρουργείο και υπεβλήθη σε επέμβαση αγγειοπλαστικής (τοποθέτηση στεντ). Σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο και αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του μετά από μερικές ημέρες ανάρρωσης”.

 

To Top