ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπουτοβίνος: «Ο Δημήτρης έφαγε… σίδερα, είναι έτοιμος να αγωνιστεί»

Ο φυσιοθεραπευτής της ΚΑΕ Άρης, αλλά και ο άνθρωπος που ανέλαβε εδώ και πέντε μήνες την αποκατάσταση και του Δημήτρη Ανάκογλου Αλέξανδρος-Παναγιώτης Μπουτοβίνος μίλησε για την επιστροφή του 26χρονου μέσου στη δράση. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και ότι θα δώσει το όνομα του στο 1ο ΕΠΑΛ Νίκαιας είπε:

Ο κόουτς είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο όχι μόνο για τον Άρη, αλλά για όλη την Ελλάδα, για όλο το μπάσκετ και όλο τον αθλητισμό και είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να του προσφέρει κάποιος δίνοντας το όνομα του σε ένα σχολείο.

Για τον Δημήτρη Ανάκογλου:

Είχαμε ξεκινήσει μαζί μέσα Σεπτέμβριου και από τότε αισίως έχουμε φτάσει μέχρι σήμερα, που μπορώ να πω ότι εδώ και ένα μήνα ο Δημήτρης είναι σε φουλ προπονήσεις και περιμένει να πάρει την ευκαιρία του και τα λεπτά συμμετοχής στον αγωνιστικό χώρο.

Για το αν είναι σε θέση να αγωνιστεί:

Ο Δημήτρης είναι έτοιμος από την πρώτη μέρα που μπήκε σε προπονήσεις αλλιώς δεν θα τον αφήναμε να μπει στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, έστω και αν δεν είναι σε ρυθμούς αγώνα, εννοούμε επιστροφή στο παιχνίδι,  εννοούμε ακόμα και συνθήκες προπονήσεις οι οποίες σιγά σιγά μέσω κάποιων φιλικών ή μέσω λεπτών σε επίσημους αγώνες είναι που παίρνει το βάπτισμα του πυρός θα λέγαμε ξανά από την αρχή.

Με τον Δημήτρη συνεχίζουμε ένα  πρόγραμμα που κάνουμε μέχρι και τώρα το οποίο λέει ότι μετά τους 9-10 μήνες μετά το χειρουργείο θα πρέπει να συνεχίσει ένα πρόγραμμα για να διατηρεί τον αθλητή σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, πλέον με τον Δημήτρη βρισκόμαστε 1-2 φορές την εβδομάδα, τα υπόλοιπα τα κάνει μόνος του.

Τι σου έκανε εντύπωση από την προσπάθεια του Δημήτρη:

Είχε περάσει πολύ δύσκολα γιατί έτυχε να είναι τραυματισμός πάνω στον τραυματισμό και όχι μόνο το σωματικό του επίπεδο αλλά αυτό που παίζει ρολό είναι ο ψυχολογικός τομέας.

Ο Δημήτρης είναι μαχητής δεν σταματάει και συνεχίζει και το λέω ότι μου έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ο Δημήτρης, θα πάει κάπου, θα πει θα κάνω και αυτό εξτρά και εκείνο εξτρά δείχνει ότι είναι έτοιμος.

Πλέον είναι στον προπονητή τον ίδιο ποτέ θα τον βάλει είναι. Έχω μιλήσει με τον γυμναστή και τον γιατρό της ομάδας.

Τι σου έκανε εντύπωση στους 5 μήνες που δουλεύετε μαζί κάθε μέρα:

Το θάρρος και η αποφασιστικότητα του, έχω τύχει σε αθλητές που σε κάποια φάση είχαν έντονη φοβία, ο Δημήτρης δεν το λαμβάνει αυτό, απλά προχωράει μπροστά.

Για το μπάσκετ:

Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά, ο Γιάννης Αθηναίου είναι πολύ καλά και βρίσκεται με την Εθνική και έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με το Λαύριο που βγήκε και MVP.

Λειτουργούμε σαν ένα σώμα μια ψυχή, οπότε ότι βιώνει ο παίκτης το βιώνουμε και εμείς και μπορεί και σε μεγαλύτερο βαθμό.

Για τον κόσμο:

Νομίζω ότι δεν υπάρχει αθλητής που να μην πέρασε από το Παλέ ντε σπορ που να μην έχει μνημονεύσει  το κλίμα και τον κόσμο του Άρη, γι’ αυτό ζητάμε όσο περισσότερο γίνεται από τον κόσμο να είναι κοντά μας και στα εντός και τα εκτός παιχνίδια όπου μπορούν να είναι,  για να μας στηρίζουν και να μπορούμε να προσφέρουμε και εμείς περισσότερα.

To Top