ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπούρμπος: “Θέλω και μπορώ να συνεχίσω στον Άρη! Ιδανική επιλογή ο Μαυρίας”

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος μένει ελεύθερος αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον, αλλά και στον Χάρη Μαυρία τον οποίο είχε συμπαίκτη στον Παναθηναϊκό.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Προσπαθούμε αυτόν τον μήνα να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Ήταν λίγο δύσκολη χρονιά για την ομάδα του Άρη, κουραστική και αγχωτική ακόμα και αν δεν φαίνεται. Προσπαθούμε τώρα να ξεκουραστούμε. Όταν ξεκουράζεσαι σου έρχονται εικόνες, κοιτάς πως να οργανωθείς, κοιτάς τις επόμενες κινήσεις σου.

Για την φετινή χρονιά είπε:

Το «ταμείο» είναι ότι η ομάδα βγήκε και αυτός ήταν ο μεγαλύτερος σκοπός που είχε θέσει η ομάδα. Σίγουρα η χρονιά πέρυσι δεν ήταν μία χρονιά η οποία την περιμέναμε και φυσικά ούτε εγώ γιατί με άλλη προοπτική ήρθα στην ομάδα. Δεν βγήκε η ομάδα, θέλαμε να παλέψουμε για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, τα καταφέραμε. Ο στόχος επιτεύχθη αν και αργά.

Για την περσινή χρονιά είπε:

Η περσινή χρονιά είχε μαθήματα που μας δίδαξες και εμάς και την διοίκηση ώστε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις και να είναι πιο προσεκτική.

Για το αν θα ακολουθήσει τον Άρη στην Σούπερ Λίγκα είπε:

Ναι, θέλω να τον ακολουθήσω. Ήρθα με τον στόχο να ανέβει η ομάδα στην Α εθνική και να παίξω και εγώ εκεί. Δεν ήταν στην προοπτική να μου παίξω στον Άρη αλλά είχα δηλώσει ότι ο Άρης δεν είναι ομάδα της Β εθνικής. Με τον κόσμο που υπήρχε στα εντός έδρας παιχνίδια δεν μπορούσες να καταλάβεις ότι η ομάδα είναι στην Football League. Μόνο τα εκτός παιχνίδια ήταν δύσκολα. Το σκεπτικό μου ήταν να έρθω στην ομάδα και να παίξω στην Α εθνική, μας το στέρησε ένα χρόνο αλλά δεν πειράζει.

Για το αν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη είπε: 

Υπάρχουν επαφές με τον πρόεδρο όλη την χρονιά. Για την παραμονή μου υπάρχει μία αμοιβαία συμπεριφορά. Υπάρχει καινούριος προπονητής, καινούριες καταστάσεις αλλά θα τις δούμε.

Για το πως βλέπει το ισπανικό μοντέλο είπε:

Εγώ 2-3 φορές στην καριέρα μου έχω δουλέψει με Ισπανούς προπονητές και θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή προπονητική σχολή και είναι αποδεδειγμένο αυτό. Ο κόσμος και γενικά ο σύλλογος έχει μάθει με επιτυχίες και με υψηλούς στόχους. Υπάρχουν απαιτήσεις και ο προπονητής γνωρίζει που έχει έρθει και πως θα κινηθεί. Σε όλες τις δουλειές πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Για τις αντοχές του είπε:

Αντέχω ακόμα αλλά χρόνο με χρόνο όταν φτάνεις σε μία ηλικία βλέπεις αν είσαι καλά και πως είναι οι αντοχές σου. Εύχομαι να περπατήσω αυτό τον χρόνο στον Άρη και τον επόμενο θα με κρίνουν, οι φίλαθλοι και μετά η ομάδα. Εγώ όμως νιώθω καλά απ’ότι ένιωθα πιο νέος. Είναι σημαντικό να περνάς καλά σε μία ομάδα για να μπορεί ένας παίκτης να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό. Δεν έχει να κάνει μόνο με την αξία σου αλλά δεν πως περνάς. Αυτά τα δύο χρόνια είμαι καλά και περνάω καλά. Πιστεύω έχω αφήσει καλές εντυπώσεις.

Για τον Χάρη Μαυρία είπε:

Για εμένα είναι ένα παιδί το οποίο έχει σημαντικά προσόντα. Είναι εργατικός, καλός χαρακτήρας αυτά τα δύο σημαντικά προσόντα τα λένε όλα. Το ταλέντο του υπάρχει και το έχει δείξει. Είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή για την ομάδα. Είναι επαγγελματίας. Αν και μικρός έχει αλλάξει αρκετές ομάδες και είναι αναγνωρισμένο αλλά σημαντικό είναι και το οικονομικό για να πάει σε μία ομάδα. Είναι ιδανική επιλογή για τον Άρη”.

To Top