Μπροστ-ΑΡΗΣ ο Γκάλης για τα 100 χρόνια! Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη των τεσσάρων προέδρων του συλλόγου!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα πολύωρη σύσκεψη μεταξύ των φορέων του Αρη με θέμα τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού συλλόγου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: “Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης, ο πρόεδρος του ΑΣ ΑΡΗΣ, Θωμάς Γιώτας, ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτης Στεφανίδης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, που έγινε σε κλίμα αλληλεγγύης, υπήρξε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ εκφράστηκε απ’ όλες τις πλευρές η ανάγκη οι εκδηλώσεις να είναι ταυτόσημες με την Ιστορία του Συλλόγου και τη λάμψη του ονόματος του ΑΡΗ.

Ακόμη χαράχτηκε η γραμμή πλεύσης των φορέων του ΑΡΗ για τον εορτασμό, ενώ το τελικό πλαίσιο δράσης θα οριοθετηθεί κατά τη διάρκεια νέας συνάντησης που θα ορισθεί την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα υπάρξουν οι τελικές ανακοινώσεις”.

Οι πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν ότι αποφάσιστηκε (και θα μπει στη φάση της υλοποίησης τις επόμενες μέρες) η σύσταση ενός φορέα, στην οποία θα ηγείται ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής και θα έχει τα δικά του στελέχη προκειμένου να “τρέξουν” όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του συλλόγου. Οι ίδιες πληροφοριες αναφέρουν ότι στο πρόσωπο του Νίκου Γκάλη, του κορυφαίου των κορυφαίων, συγκεντρώνονται όλα τα δεδομένα που απαιτούνται για να πάρει ζωή ο φορέας αυτός.

Ήδη εδώ και μερικές βδομάδες είχε γίνει μια πρώτη κρούση στον Νίκο Γκάλη να μπει μπροστάρης του εορτασμού των 100 χρόνων και ο μεγάλος θρύλος φέρεται να είναι θετικός, αντιλαμβανόμενος κι αυτός τις ιστορικές στιγμές του συλλόγου.

To Top