Μπύρος: “Στην Γ’ Εθνική η Δόξα εάν…”

Ο Γιάννης Μπύρος, δήλωσε ότι αν η πιθανή αναδιάρθρωση δεν προβιβάσει τη Δόξα Δράμας, τότε αυτή θα οδηγηθεί στη Γ’ Εθνική.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Να πάρει σάρκα και οστά το πλάνο αναδιάρθρωσης περιμένει ο Γιάννης Μπύρος. Ο ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» τόνισε ότι αν αυτό γίνει πραγματικότητα και δεν προβιβαστούν οι Δραμινοί τότε θα οδηγηθούν στη Γ’ Εθνική! «Θα αισθάνομαι κορόιδο, ότι με κορόιδεψε η Πολιτεία», είπε.

Τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση που δεν γίνει αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων και η ομάδα της Δράμας συμμετάσχει στη Β’ Εθνική; «Με φυτώρια μόνο και χτίσιμο τριετίας», είναι το πλάνο του. Συγκεκριμένα, ο Μπύρος ανέφερε:

«Αν γίνει αναδιάρθρωση χωρίς τη Δόξα Δράμας, αυτή δεν θα υπάρχει του χρόνου στη Β’ Εθνική. Όταν πήγα στο πρώτο ΔΣ μου έλεγαν να πιάσω έως την 6η θέση, γιατί και ο 6ος μπορεί να έχει μία καλή τύχη. Έτσι έκανα μια γερή πονταρισιά. Αν αυτή δεν πετύχει, θα μείνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Θα αισθάνομαι τόσο κορόιδο, ότι με κορόιδεψε η Πολιτεία.

Θα με πειράξει πάρα πολύ να γίνει αυτό και θα αποχωρήσω. Ποντάρισα σε αυτά τα πράγματα τα δύο τελευταία χρόνια. Δεν το έκανα για να μοιράσω χρήματα έτσι για να με κοροϊδεύουν. Και επειδή θα αισθανθώ τόσο μεγάλη κοροϊδία, ούτε ένα ευρώ… Θα ρίξω την ομάδα Γ’ Εθνική, γιατί κανείς δεν θα την αναλάβει. Χωρίς χρήματα θα την παραδώσω».

Όσο για το πλάνο στη Β’ Εθνική χωρίς αναδιάρθρωση είπε:

«Με φυτώρια μόνο και χτίσιμο τριετίας. Αν βρεθεί κάποιος, ας την παραλάβει. Μέχρι και αποχώρηση. Τι θα ήθελα περισσότερο; Να βγάλω τσαμπουκά και να αποχωρήσω. Δεν πάω ούτε για βουλευτής, ούτε για νομάρχης, ούτε για πολιτικός. Δεν περιμένω ούτε ένα ευρώ τζίρο από τον τόπο μου. Δεν παίζω στοίχημα, δεν έχω κάποιες άλλες βλέψεις. Προκαλώ αν κάποιος έχει αντίθετο στοιχείο να το δηλώσει».

Για το θέμα της πρόσληψης προπονητή ανέφερε:

«Μόνο το Σάββατο μίλησα με τρεις. Θέλω να ξέρω τι καπνό φουμάρει ο καθένας. Αν κλείσω κάποιον θα είναι σύμφωνα με τα δικά μου μέτρα. Δεν τον παίρνω για Θεό, για ιδεολόγο. Αυτούς που δοκίμασα ήταν μόνο παραμύθια. Τι πιο σημαντικό να πάρει παιδιά και να γίνει μάγκας, πιάνοντας την 5η, 6η θέση; Και κάποιος που θέλει φτασμένους… πρώην ποδοσφαιριστές, να μην έχει αποτέλεσμα;».

To Top