ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μυροφορίδης: “Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα – Θα χρειαστείτε όλοι στην ομάδα…”

Τη… σκυτάλη, μετά τον Δημήτρη Σπανό στη χθεσινή προπόνηση πήρε εν συνεχεία και ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος με τη σειρά του, επεσήμανε:

«Να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να μην πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, κάναμε όμως μία ιδανική αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα. Χρόνο συμμετοχής θα πάρετε όλοι, όλοι είμαστε ίσοι σε αυτή την ομάδα, γιατί θα χρειαστείτε όλοι».

Υπήρξε ξεκάθαρο, πως τόσο ο Δημήτρης Σπανός, όσο και ο Παύλος Μυροφορίδης, θέλουν να διατηρήσουν τους παίκτες τους απόλυτα προσηλωμένους στον στόχο της ανόδου, αναγνωρίζοντας πως ακολουθεί μία πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Κι αυτό, διότι αν οι «κιτρινόμαυροι» φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Ηράκλειο, θα έχουν την δυνατότητα την επόμενη αγωνιστική, να βρεθούν με νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή –αν δεν θα είναι ήδη- μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Άλλωστε, εκτός της Παναχαϊκής, ακολουθεί στο… καπάκι ένα ακόμα εντός έδρας ματς με τον Κισσαμικό κι έπειτα δύο πολύ σημαντικές «κόντρες» με Δόξα Δράμας (εκτός) και ΟΦΗ (εντός).

To Top