ΜΠΑΣΚΕΤ

Μωυσιάδης: «Ήμασταν σαν ζόμπι, η κατάσταση ήταν τραγική, το εγκεφαλικό το πάθαμε! Ο Γουλιέλμος γνωρίζει τι κάνει»

Ο Τάσος Μωυσιάδης, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης μίλησε για την πορεία της ομάδας, την δύσκολη αποστολή που έφεραν εις πέρας και την “επόμενη μέρα”…

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στοYellow Radio 92.8:

Αν θες να παίξεις σωστά το παιχνίδι πρέπει να έχεις και έναν άσο στο μανίκι σου. Το γλιτώσαμε πάλι καλά το φετινό αλλά το εγκεφαλικό το πάθαμε.

Για το πως έγινε η συσπέιρωση είπε:

Θα πάω λίγο πιο πίσω. Πρώτα απ’όλα είμαι παρόν πάντα στον Άρη πολλά χρόνια τώρα. Δεν μ’αρέσει η δημοσιότητα, ούτε θέλω να σνομπάρω κανέναν, αντιθέτως έχω καλές σχέσεις με όλους τους δικούς σας συναδέλφους. Η συσπείρωση έγινε μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο, κινιόμασταν στους διαδρόμους κάμποση ώρα σαν τα ζόμπι ο ένας με τον άλλον και μαζευτήκαμε για να μπορέσουμε να πάρουμε μία απόφαση χωρίς να έχουμε κάποιο ρόλο στην ομάδα, αγαπώντας αυτήν την ομάδα τόσα χρόνια πιστεύω γι’αυτό ήταν όλοι εκείνο το βράδυ εκεί πέρα.

Εκείνοι που μαζευτήκαμε εκείνο το βράδυ το κάναμε γιατί πιστεύαμε ότι γνωρίζαμε κάποια πράγματα, θεωρήσαμε ότι μπορούσαμε εκείνη την στιγμή να παρέμβουμε και να ταρακουνήσουμε κάπως την κατάσταση. Με αυτές τις κινήσεις όπως τα κουπόνια για να βοηθήσουμε την ομάδα ήταν κινήσεις οι οποίες μπορούσαν να γίνουν εκείνη τη στιγμή. Όλοι κινητοποιήθηκαν, ο κόσμος του Άρη, ο Super 3 έκανε την κατάληψη του ειρηνική όπως πάντα, να στείλουν ένα μήνυμα κάποιοι να ξυπνήσουν.

Φεύγεις όταν πρέπει να φύγεις, παίρνεις την μεγάλη απόφαση να κάνεις ένα βήμα πίσω όταν αγαπάς κάτι αλλά δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν κάνανε το βήμα πίσω από την διοίκηση του Άρη.

Για τον Λάσκαρη είπε:

Δεν μπορώ να πω ότι ο Λάσκαρης δεν έβαλε λεφτά στον Άρη. Μπορώ να πω όμως ότι διάλεξε λάθος τακτική για να διαχειριστεί αυτή τη κατάσταση. Δυστυχώς άργησε πολύ να κάνει ένα βήμα πίσω και πρέπει να γνωρίζεις και το αντικείμενο που πας να ασχοληθείς και πόσο μάλλον το μέγεθος και την αξία του.

Δεν μπορεί κανένας να χρησιμοποιήσει τον Άρη. Όποιος πάει να χρησιμοποιήσει τον Άρη κάποια στιγμή τρώει τα μούτρα του και πολλοί τα έχουν φάει με τον χειρότερο τρόπο. Όταν μιλάω για τον Άρη ανατριχιάζω. Αυτό που ζω μέσα στο γήπεδο τα τελευταία 45 χρόνια της ζωής μου πάντα με γεμίζει και θέλω να συνεχίζει μέχρι το τέλος.

Για το τι είκονα συνάντησαν στον Άρη όταν ανέλαβαν είπε:

Τραγική. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αυτό που μπορούσε και αυτό που ήξερε να κάνει με τον δικό του τρόπο προσπάθησε να το κάνει αλλά και πάλι ένας Παναγιώτης Γιαννάκης δεν φέρνει την άνοιξη. Αγωνιστικά η ομάδα αφυδατώθηκε, διοικητικά δεν υπήρχε τίποτα ήρθαμε και βρήκαμε κλειστά γραφεία. Τέλος πάντων αυτά όλα πήγαν στην άκρη.

Εγώ είμαι με τον Άρη και όταν εκλήθη να βοηθήσω πριν δύο μήνες ήμουν από την αρχή ξεκάθαρος. Με ότι έχει να κάνει με την σωτηρία της ομάδας και την λειτουργία της ομάδας είμαι παρόν, σε ότι έχει να κάνει με προσωπικές προβολές τύπου Λάσκαρη θα είμαι απέναντι.

Για τον κ. Γουλιέλμο είπε:

Θεωρώ ότι βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή και ότι είναι ικανός, ήρθε κοντά με την πλευρά που ενδιαφερόταν του κ. Ζουλιάμη. Δεν γνωρίζω πράγματα και κουβέντες προσωπικού επιπέδου οπότε δεν μπορώ να πω κάτι. Πήρε η ομάδα μία ανάσα και μία ώθηση για να μπορέσει να παλέψει, που όλη την χρονιά είχε αφεθεί στην τύχη της. Με τον Άρη δεν ασχολιόταν κανένας.

Ο ρόλος αυτός που ανατέθηκε σε όλους και σε εμένα μαζί τον παίξαμε με τον καλύτερο τρόπο γιατί δεν ήμασταν ηθοποιοί, το κάναμε με μεράκι γιατί κάναμε αυτό που αγαπάμε, για την ομάδα που αγαπάμε. Είμαστε εδώ γιατί είμαστε περήφανοι.

Τον Γουλιέλμο δεν τον γνώρισα όταν με πήρε τηλέφωνο για να λύσουμε την κατάσταση. Τον ξέρω τα τρία τελευταία χρόνια, ξέρω ότι είναι Αρειανός, ξέρω ότι όποτε ερχόταν Θεσσαλονίκη και είχε παιχνίδι βρισκόταν στο γήπεδο, πάντα ενδιαφερόταν πάντα ρωτούσε τι γίνεται εκεί. Εγώ δεν το έφερα πάντως στον Άρη. Πιστεύω ότι μόνος του κινήθηκε γιατί δεν είναι ο άνθρωπος που ήρθε π.χ. Από την Ελβετία και έφερε 100.000.000 και ήρθε να τα επενδύσει σε μία ομάδα όπως η προηγούμενη διοίκηση. Ο άνθρωπος είναι γέννημα-θρέμμα της Θεσσαλονίκης και εκεί βασίζεται και η σιγουριά που νιώθω προσωπικά. Είναι ώριμος και ικανότατος να διαχειριστεί αυτή τη κατάσταση.

Για το αν είναι έτοιμος ο Γουλιέλμος να σηκώσει το βάρος της ΚΑΕ είπε:

Εδώ πιστέψαμε ότι μπορεί να την σηκώσει ο Λάσκαρης. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Γουλιέλμος γνωρίζει τι κάνει και ακόμα περισσότερο τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα. Πιστεύω ότι από πίσω δεν είναι μόνος, έχεις τους ανθρώπους του, έχει την δυναμική για να μπορέσει να διαχειριστεί την δύσκολη κατάσταση που έρχεται. Αλλά δεν ξέρω τίποτα συγκεκριμένο. Όσο καιρό ασχολούμαι με την ομάδα, ασχολήθηκα μόνο με το αγωνιστικό μέρος.

Για τον Γιάννη Ιωαννίδη είπε:

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι ένα μέγεθος που δεν θα το σχολιάσω εγώ καν. Δεν έχω την ικανότητα να σχολιάσω τον Ιωαννίδη. Ξέρει καλύτερα από όλους. Για να εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό σημαίνει ότι είναι καλά.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε:

Είμαι πολύ μικρός εγώ για να διώξω τον Γιαννάκη και να τον κρίνω. Είπα κάτι γενικό στην αρχή της κουβέντας. Δυστυχώς ο Παναγιώτης έκανε ότι μπορούσε να κάνει αλλά έκανε κάποια πράγματα τα οποία δεν ήταν της δουλειάς του. Δεν είχε καμία δουλειά με διοικητικά και παραγοντικά.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου είπε:

Το πιστέψαμε κιόλας ότι δικαιωθήκαμε. Εγώ το πίστεψα πριν ακόμη έρθει. Το πιστέψαμε από την αρχή ότι η ομάδα θα λειτουργήσει με τον Αγγέλου. Ο καθένας λειτουργεί με τον δικό του τρόπο για το πως θα μεταφέρει κάτι σε μία ομάδα.

Για την επόμενη μέρα της διοίκησης του Άρη:

Δεν γνωρίζω τίποτα. Περιμένω αυτές τις μέρες ώστε να μιλήσουμε και να μπουν κάποια πράγματα σε άλλη βάση. Δεν μπορώ να πω κάτι. Τώρα θέλει τρέξιμο προς τα μπροστά. Αυτή η ομάδα το έχει στο DNA της να περνάει έναν Γολγοθά και στο τέλος να δικαιώνεται γιατί στο τέλος θα δικαιωθεί. Εγώ είμαι εδώ όπως ήταν και αυτός ο υπέροχος κόσμος.

Το μήνυμα του για τον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος του Άρη θέλω κρατήσει όλο αυτό το μεγαλείο που δημιούργησε. Κατέβηκα στην Αθήνα πριν λίγες μέρες και μας βλέπουν, τους έχουμε κερδίσει. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα όπως ήταν μέχρι τώρα και να την στηρίζει και να συνεχίσει να συγκινεί το ελληνικό μπάσκετ, είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή όπως κάποιοι άλλοι οπαδοί. Να είναι γερά τα παιδιά. Τώρα τους χρειάζεται η ομάδα. Να είσαι σίγουρος πως αν δεν ήμουν αισιόδοξος δεν θα μιλούσα. Υπομονή και επιμονή.

To Top