Νέα ήττα για τις κορασίδες

Την ήττα με 2-7 γνώρισαν οι κορασίδες του Άρη στο τελευταίο τους παιχνίδι με το τμήμα junior της  Ευκαρπίας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της ΕΠΣΜ.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος: «Οι κορασίδες του ΑΡΗ μας δεν έδειξαν τον καλό τους εαυτό όπως στους προηγούμενους αγώνες τους,με αποτέλεσμα να χάσουν με το βαρύ σκορ 2-7.

Οι κορασίδες του ΑΡΗ μας αγωνίστηκαν χωρίς την τερματοφύλακά τους την Χριστιάνα Βήκα, λόγω γρίπης. Έτσι για πρώτη φορά η Αναστασία Τζαρού, που παίζει στην άμυνα ή στο κέντρο, έκατσε κάτω από τα δοκάρια των κορασίδων του ΑΡΗ μας.

Ο αγώνας από την αρχή του δεν ήταν καλός για τις κορασίδες του ΑΡΗ, με το junior της Ευκαρπίας να έχει περισσότερο κατοχή της μπάλας και να προηγείται στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 13′ έγινε το 0-2 και τρία λεπτά αργότερα έγινε το 0-3, όπου ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινες μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και στο 27′ της αναμέτρησης μείωσαν το σκορ σε 3-1 με δυνατό σουτ της Μαρίας Θωμαδάκη από μακριά.

Όμως η συνέχεια δεν ήταν καλή για τις κίτρινες και η Ευκαρπία έβαλε άλλα 3 γκολ στο 33′,στο 38′ και στο 40′ της αναμέτρησης κάνοντας το σκορ 1-6.

Οι κίτρινες μείωσαν προσωρινά το σκορ σε 2-6 στο 46′ της αναμέτρησης με δυνατό σουτ της Σοφίας Παπαδοπούλου από μακριά.

Και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η Ευκαρπία έβαλε γκολ και έκανε το 2-7,όπου ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Στον αγώνα προπονήτρια αυτήν την φορά για τα κορίτσια του ΑΡΗ ήταν η Ρία Κολλήγα.

ΑΡΗΣ (Κολλήγα): Τζαρού (τερματοφύλακας), Παρούση, Κρομύδα, Γουναρίδου, Θωμαδάκη, Μουστακλή, Παπαδοπούλου, Σπούρα, Τσιλιμπή, Τσιάτσου, Κιουρτσή».

To Top