Νέα επαφή της Μπαρτσελόνα για Γκριεζμάν

Έτοιμη να καταβάλει το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, που αντιστοιχεί στην ρήτρα για την αποδέσμευση, το καλοκαίρι, του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, φέρεται να είναι η διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Οι ημιτελικοί του Champions League παίζουν στο Stoiximan.gr με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Όπως αναφέρεται σε σχετικές πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού της Βαρκελόνης «Catalunya Radio», η «Μπάρτσα» είχε νέα επαφή με την αδερφή και εκπρόσωπο του επιθετικού της Ατλέτικο, προτείνοντας συμβόλαιο πέντε ετών.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα μετέφερε στην πλευρά του Γκριεζμάν ότι είναι διατεθειμένη να σπάσει τη ρήτρα των 100 εκατομμυρίων ευρώ, τα 20 από τα οποία θα καταλήξουν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία διατηρεί ποσοστό.

Αλλα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο δεσμεύονται για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα δεσμεύεται πως θα τον αποκτήσει από την Ατλέτικο, και εκείνος από την πλευρά του ότι θα υπογράψει μόνο στην ομάδα της Βαρκελώνης. Εάν κάτι από τα δύο δεν υλοποιηθεί, τότε η πλευρά που θα είναι και υπεύθυνη για αυτό, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό ως πρόστιμο.

To Top